Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3573
Zaclău zapeitor
Defend Tactiek beijing
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.2
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Šotola kopt de bal weg. Amaxas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotelo. Sotelo krijgt een gele kaart. Amaxas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Savuţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hólmsteinnsson met een harde bal richting middenveld. Savuţă kan de bal niet met de borst controleren. Savuţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amaxas de bal. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Covelo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Savuţă is nu in balbezit. Amaxas rent richting de bal. Savuţă is nu in balbezit. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Sotelo passt de bal met de wreef. De Lima is nu in balbezit. Amaxas onderschept slim de pass. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - zapeitor 1:0

14e minuut.
Parrillo heeft problemen om de bal te vangen. Parrillo probeert naar een medespeler te passen. Domínguez rent richting de bal. Amaxas onderschept slim de pass. Amaxas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Savuţă kopt de bal weg. Šotola heeft problemen om de bal te vangen. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Savuţă passt de bal in één keer door. Ilievski heeft problemen om de bal te vangen. Ilievski geeft de bal voor. Amaxas rent richting de bal. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Savuţă kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Amaxas onderschept slim de pass. Savuţă rent richting de bal. Savuţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Covelo met een sublieme pass. Savuţă kopt de bal weg. Parrillo rent richting de bal. Amaxas verovert de bal door een tackle van achteren. Amaxas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Amaxas kopt de bal weg. Savuţă is nu in balbezit. Savuţă passt de bal zonder na te denken. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 42%, zapeitor 58%.
Zaclău - zapeitor 1:0

46e minuut.
De Lima passt de bal met de wreef. Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotelo speelt de bal door. Klungelig pakt Telleria de bal. Telleria schiet op doel. Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hólmsteinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Savuţă neemt de hoekschop. Amaxas maakt een snoekduik en kopt de bal. Covelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - zapeitor 2:0

53e minuut.
Savuţă is nu in balbezit. Telleria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moraru met een snel genomen vrije trap. Hólmsteinnsson probeert de bal aan de voet te houden. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Parrillo de bal. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Covelo met een harde bal richting middenveld. Sotelo kopt de bal weg. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. Covelo bokst de bal weg.

76e minuut.
Savuţă passt de bal met de wreef. Moraru is nu in balbezit. Moraru geeft de bal voor. Amaxas heeft problemen om de bal te vangen. Amaxas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Telleria de bal. Moraru is nu in balbezit. Telleria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telleria krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Sotelo passt de bal in één keer door. Ilievski is nu in balbezit. Oropeza onderschept slim de pass. Oropeza draait met de bal, schiet en ... Miyakawa bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă geeft de bal voor. Amaxas rent richting de bal. Amaxas schiet op doel. Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 55%, zapeitor 45%.
Zaclău - zapeitor 2:0