Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarzgelb Einsiedel SV Stiftung Wadentest
532 Tactiek 442 versuch
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Bollu passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Swędera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Buitenspel voor Woll. Goede buitenspelval van de verdediging. Chimov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:1

27e minuut.
Trung Phương passt de bal met de wreef. Phlipsen heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Aniol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:2

32e minuut.
Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello met een sublieme pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:3

40e minuut.
Warczak geeft een hoge lob. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tufariello met een sublieme pass. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 47%, SV Stiftung Wadentest 53%.
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:3

48e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Madera is nu in balbezit. Madera geeft een hoge lob. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Tufariello onderschept slim de pass. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Aniol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Luvarà controleert de bal met de borst. Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello geeft de bal voor. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Aniol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bueno geeft een hoge lob. Sebescen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebescen met een sublieme pass. Woll bereikt de bal nog maar net als eerste. Woll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tufariello rent richting de bal. Tufariello passt de bal met de wreef. Warczak probeert naar een medespeler te passen. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Aniol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Marichkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bueno geeft een lange en hoge pass. Woll probeert de bal met de borst te controleren. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Aniol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:4

70e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello onderschept slim de pass. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Aniol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

74e minuut.
Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. Swędera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Swędera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woll is nu in balbezit. Woll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 1:4

77e minuut.
Kroschinsky rent richting de bal. Kroschinsky geeft een hoge lob. Prado kopt de bal weg. Woll is nu in balbezit. Woll draait met de bal, schiet en ... Swędera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bueno met de inworp. Sebescen rent richting de bal. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà geeft de bal voor. Trung Phương geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 44%, SV Stiftung Wadentest 56%.
schwarzgelb Einsiedel - SV Stiftung Wadentest 1:4