Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel Kammkrieger DE
Justin Tactiek Für Gondor
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Haberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle geeft een lange en hoge pass. Draščić probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Rosenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenthal geeft de bal voor. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 1:0

8e minuut.
Duy Hải springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tsobanis de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 2:0

13e minuut.
Haberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle passt de bal met de wreef. Banderali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik schiet op doel. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Leitl is nu in balbezit. Haberle verovert de bal door een tackle van achteren. Haberle probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Duy Hải probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hải passt de bal in één keer door. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 3:0

34e minuut.
Duy Hải passt de bal in één keer door. Maire rent richting de bal. Maire passt de bal zonder na te denken. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Haberle onderschept slim de pass. Haberle speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 4:0

39e minuut.
Haberle met een sublieme pass. Pipia is nu in balbezit. Pipia passt de bal in één keer door. Nartschik rent richting de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 51%, Kammkrieger DE 49%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 4:0

47e minuut.
Inworp. Maravilhosa met een snelle inworp. Pipia geeft een hoge lob. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Ruiz is nu in balbezit. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rosenthal geeft een lange en hoge pass. Daar is González Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 5:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leroy trapt de bal weg van het doel. Andberger kopt de bal weg. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maire onderschept slim de pass. Maire geeft een hoge lob. Nartschik kopt de bal weg. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Duy Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Banderali rent richting de bal. Nartschik verovert de bal door een tackle van achteren. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pipia probeert naar een medespeler te passen. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa geeft een hoge lob. Duy Hải heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Duy Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hải passt de bal met de wreef. Nartschik rent richting de bal. Nartschik schiet op doel. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dupré kopt de bal weg. Pelzer probeert naar een medespeler te passen. Pătra kopt de bal weg. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 5:1

90e minuut.
Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Draščić de bal onder controle te krijgen. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 45%, Kammkrieger DE 55%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Kammkrieger DE 5:1