Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kammkrieger DE SV Stiftung Wadentest
Für Gondor Tactiek 442 versuch
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Wyszyński onderschept slim de pass. Baturo controleert de bal met de borst. Baturo probeert naar een medespeler te passen. Leitl is nu in balbezit. Leitl draait met de bal, schiet en ... Swędera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Draščić de bal. Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mitáček probeert naar een medespeler te passen. Leitl rent richting de bal. Leitl passt de bal met de wreef. Baturo rent richting de bal. Baturo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Leitl verovert de bal door een tackle van achteren. Chimov verovert de bal door een tackle van achteren. Chimov geeft een hoge lob. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tufeanu is nu in balbezit. Leroy speelt de bal door. Kosman met een sublieme pass. Ştefan heeft problemen om de bal te vangen. Ştefan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leitl rent richting de bal. Chimov onderschept slim de pass. Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello geeft een hoge lob. Tufeanu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bonacchi passt de bal met de wreef. Tufariello geeft een hoge lob. Żołądek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu springt en kopt de bal. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Vissie rent richting de bal. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft een hoge lob. Tufeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Vissie is nu in balbezit. Vissie met een sublieme pass. Żołądek rent richting de bal. Żołądek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Tufariello geeft een lange en hoge pass. Bonacchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez de bal. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kammkrieger DE 55%, SV Stiftung Wadentest 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kammkrieger DE - SV Stiftung Wadentest 0:0

53e minuut.
Warczak is nu in balbezit. Warczak geeft een hoge lob. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vissie geeft de bal voor. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Żołądek springt en kopt de bal. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kammkrieger DE - SV Stiftung Wadentest 0:1

68e minuut.
González Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. González Ruiz met een sublieme pass. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitáček rent richting de bal. Mitáček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi passt de bal in één keer door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
González Ruiz is nu in balbezit. González Ruiz geeft de bal voor. Tufariello kopt de bal weg. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi geeft een hoge lob. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft de bal voor. Tsobanis kan de bal niet met de borst controleren. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Przybułek geeft de bal voor. Klungelig pakt Draščić de bal. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kammkrieger DE - SV Stiftung Wadentest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kammkrieger DE 59%, SV Stiftung Wadentest 41%.
Kammkrieger DE - SV Stiftung Wadentest 0:2