Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila-Weiße Gebirgsgeister schwarzgelb Einsiedel
4-2-2-2 versuch Tactiek 532
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
42.2 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Phlipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phlipsen met een sublieme pass. Kotte geeft een hoge lob. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ricart geeft de bal voor. Coimbra met een sublieme pass. Ursache rent richting de bal. Ursache schiet op doel. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 1:0

18e minuut.
Mäekallas kopt de bal weg. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas geeft een lange en hoge pass. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletta geeft een hoge lob. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. Portal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Phlipsen met een sublieme pass. Kotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotte passt de bal in één keer door. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ricart rent richting de bal. Ricart haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kroschinsky onderschept slim de pass. Kroschinsky geeft een hoge lob. Fletta kopt de bal weg. Klungelig pakt Prado de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 43%, schwarzgelb Einsiedel 57%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 1:0

49e minuut.
Hampejs is nu in balbezit. Hampejs geeft de bal voor. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 2:0

51e minuut.
Hampejs onderschept slim de pass. Hampejs geeft een lange en hoge pass. Coimbra kopt de bal weg. Öhme heeft problemen om de bal te vangen. Öhme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nizhegorodov neemt vlug de vrije trap. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra speelt de bal door. Öhme rent richting de bal. Öhme draait met de bal, schiet en ... Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fletta geeft een hoge lob. Coimbra kopt de bal weg. Öhme is nu in balbezit. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leroux speelt de bal door. Woll rent richting de bal. Woll passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hampejs kopt de bal weg. Klungelig pakt Leroux de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Portal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 2:1

74e minuut.
Nizhegorodov rent richting de bal. Marichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Marichkov met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Portal bokst de bal weg.

76e minuut.
Kotte heeft problemen om de bal te vangen. Ursache rent richting de bal. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 3:1

82e minuut.
Marichkov passt de bal zonder na te denken. Fletta rent richting de bal. Fletta speelt de bal door. Woll bereikt de bal nog maar net als eerste. Woll schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Hampejs geeft een hoge lob. Phlipsen heeft problemen om de bal te vangen. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 4:1

85e minuut.
Kotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra onderschept slim de pass. Coimbra met een sublieme pass. Öhme rent richting de bal. Öhme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila-Weiße Gebirgsgeister 39%, schwarzgelb Einsiedel 61%.
Lila-Weiße Gebirgsgeister - schwarzgelb Einsiedel 4:1