Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarzgelb Einsiedel schwarz gelb pfaffroda
532 Tactiek neu
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 46.2
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Bagusch is nu in balbezit. Bagusch passt de bal in één keer door. Nachtfahrt rent richting de bal. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel. Aniol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nachtfahrt rent richting de bal. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroschinsky is nu in balbezit. Patzer verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer schiet op doel. Aniol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Aniol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 0:1

24e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 1:1

28e minuut.
Nachtfahrt speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Aniol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kotysch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prado kopt de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 2:1

43e minuut.
Hauff geeft een lange en hoge pass. Bagusch kopt de bal weg. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 3:1

44e minuut.
Vorteil met een sublieme pass. Hauff controleert de bal met de borst. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 68%, schwarz gelb pfaffroda 32%.
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 3:1

57e minuut.
Jahn met de inworp. Nachtfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotte maakt een afschuwelijke overtreding. Nachtfahrt raakt geblesseerd tijdens het duel. Jahn met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Beck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nachtfahrt de bal. Nachtfahrt geeft een hoge lob. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bagusch verovert de bal door een tackle van achteren. Bagusch geeft een lange en hoge pass. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kotte geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kotysch de bal onder controle te krijgen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Beck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 66%, schwarz gelb pfaffroda 34%.
schwarzgelb Einsiedel - schwarz gelb pfaffroda 3:1