Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Stiftung Wadentest Lila-Weiße Gebirgsgeister
442 versuch Tactiek 4-2-2-2 versuch
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 43
goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


23e minuut.
Madera passt de bal zonder na te denken. Hampejs is nu in balbezit. Bonacchi onderschept slim de pass. Bonacchi schiet op doel. Portal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Lila-Weiße Gebirgsgeister 1:0

27e minuut.
Nizhegorodov geeft de bal voor. Tufariello kopt de bal weg. Daar is Leroux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano is nu in balbezit. Liévano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fletta probeert naar een medespeler te passen. Coimbra heeft problemen om de bal te vangen. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tufeanu is nu in balbezit. Hampejs rent richting de bal. Tufeanu begaat een overtreding. Tufeanu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonacchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clapham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tufeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chimov heeft problemen om de bal te vangen. Ursache rent richting de bal. Ursache passt de bal met de wreef. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 53%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 47%.
SV Stiftung Wadentest - Lila-Weiße Gebirgsgeister 1:0

48e minuut.
Chimov verovert de bal door een tackle van achteren. Chimov speelt de bal door. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhme haalt uit met een fantastische trap. Swędera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Chimov is nu in balbezit. Clapham rent richting de bal. Clapham met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Portal bokst de bal weg.

60e minuut.
Hampejs rent richting de bal. Bonacchi onderschept slim de pass. Bonacchi met een sublieme pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi passt de bal in één keer door. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Portal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:0

76e minuut.
Wyszyński onderschept slim de pass. Fletta geeft een lange en hoge pass. Öhme is nu in balbezit. Öhme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 53%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 47%.
SV Stiftung Wadentest - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:1