Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: Racing Tournament
  • Stadion: The Nest
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3865
OPI Ie Moaje
bossie Tactiek jos
53% Balbezit 47%
7% Spel op eigen helft 93%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 22
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Macura speelt de bal door. López Aguado is nu in balbezit. López Aguado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dárek de bal. Dárek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 1:0

2e minuut.
Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Aguado probeert naar een medespeler te passen. Dárek rent richting de bal. Dárek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 2:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yemyeşil geeft een lange en hoge pass. Dárek is nu in balbezit. Dárek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado probeert naar een medespeler te passen. Dárek is nu in balbezit. Dárek schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 3:0

8e minuut.
Dyduch met een snelle inworp. Van Den Hende rent richting de bal. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 4:0

10e minuut.
López Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 5:0

14e minuut.
Keppens met een sublieme pass. Van Den Hende rent richting de bal. Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Dárek is nu in balbezit. Dárek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
López Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 6:0

19e minuut.
Macura is nu in balbezit. Macura passt de bal zonder na te denken. Dárek is nu in balbezit. Dárek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 7:0

20e minuut.
Van Den Hende is nu in balbezit. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil met een sublieme pass. Klungelig pakt Dárek de bal. Dárek schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík passt de bal met de wreef. López Aguado rent richting de bal. López Aguado schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 8:0

27e minuut.
Inworp. Dyduch met een snelle inworp. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil onderschept slim de pass. Yemyeşil geeft een lange en hoge pass. Keppens bokst de bal weg. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 9:0

29e minuut.
Krajčík met een sublieme pass. López Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado passt de bal met de wreef. Daar is Dárek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 10:0

35e minuut.
Yemyeşil is nu in balbezit. Tveten rent richting de bal. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 11:0

37e minuut.
Peels rent richting de bal. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft de bal voor. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 12:0

38e minuut.
Gajdzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Keppens trapt de bal weg. Mignolet kopt de bal weg. Van Den Hende probeert de bal aan de voet te houden. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 13:0

42e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. Dyduch speelt de bal door. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 14:0

44e minuut.
Bulanda passt de bal met de wreef. Canpolat is nu in balbezit. Canpolat probeert naar een medespeler te passen. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. López Aguado met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 8%, Ie Moaje 92%.
OPI - Ie Moaje 15:0

46e minuut.
Krajčík speelt de bal door. López Aguado rent richting de bal. López Aguado passt de bal in één keer door. Dárek rent richting de bal. Dárek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Bulanda passt de bal in één keer door. Krajčík rent richting de bal. Krajčík met een sublieme pass. Dárek rent richting de bal. Dárek haalt uit met een fantastische trap. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dárek rent richting de bal. Dárek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Mignolet is nu in balbezit. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft de bal voor. López Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 16:0

53e minuut.
Dyduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Dárek rent richting de bal. Dárek haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 17:0

56e minuut.
Dyduch rent richting de bal. Dyduch passt de bal in één keer door. Dárek rent richting de bal. Dárek schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík met een sublieme pass. López Aguado probeert naar een medespeler te passen. Dárek is nu in balbezit. Dárek schiet op doel. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 18:0

59e minuut.
Keppens met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortina met de inworp. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dyduch geeft de bal voor. Peels probeert de bal aan de voet te houden. Dárek rent richting de bal. Dárek schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Krajčík rent richting de bal. Krajčík met een sublieme pass. Gajdzik probeert de bal aan de voet te houden. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek haalt uit met een fantastische trap. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yemyeşil de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Krajčík geeft de bal voor. López Aguado is nu in balbezit. López Aguado geeft een lange en hoge pass. Dárek is nu in balbezit. Dárek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 19:0

67e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Daar is Krajčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajčík passt de bal met de wreef. López Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. López Aguado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dárek passt de bal met de wreef. Bulanda heeft problemen om de bal te vangen. Lambert is nu in balbezit. Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 20:0

71e minuut.
Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 21:0

73e minuut.
López Aguado probeert naar een medespeler te passen. Keppens met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Den Hende de bal. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek schiet op doel. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is López Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Aguado met een sublieme pass. Daar is Dárek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárek schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 22:0

77e minuut.
Van Mol probeert de bal met de borst te controleren. Yemyeşil speelt de bal door. Dárek rent richting de bal. Dárek haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 23:0

79e minuut.
Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil met een sublieme pass. López Aguado is nu in balbezit. López Aguado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Macura rent richting de bal. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 24:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyduch met de inworp. Lambert is nu in balbezit. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - Ie Moaje 25:0

89e minuut.
Dárek onderschept slim de pass. Dárek met een sublieme pass. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Gajdzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdzik passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keppens met een harde bal richting middenveld. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 6%, Ie Moaje 94%.
OPI - Ie Moaje 25:0