Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SixSons Racing Roeland
6sons_8 Tactiek Forza Belgium
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Lish rent richting de bal. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lish. Lenaers roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lenaers kan niet meer verder spelen. Cools komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Cools probeert naar een medespeler te passen. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens passt de bal zonder na te denken. Correyn is nu in balbezit. Correyn draait met de bal, schiet en ... Januzaj bokst de bal weg. Buttiens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dupain komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Lish is nu in balbezit. Cools maakt een afschuwelijke overtreding. Cools krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dyjak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dupain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupain speelt de bal door. Crabeels rent richting de bal. Crabeels geeft een lange en hoge pass. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Van Impe de bal. Buffel onderschept slim de pass. Buffel speelt de bal door. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schiet op doel. Buscan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:0

24e minuut.
Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye draait met de bal, schiet en ... Januzaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SixSons - Racing Roeland 1:1

31e minuut.
Correyn is nu in balbezit. Correyn probeert naar een medespeler te passen. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye schiet op doel. de Rycke probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Philipsen neemt de hoekschop. Correyn krijgt zijn hoofd ertegen. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:2

38e minuut.
Correyn rent richting de bal. Correyn passt de bal in één keer door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:3

40e minuut.
Govaert passt de bal in één keer door. Buffel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain maakt een afschuwelijke overtreding. Dupain krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dyjak met de inworp. Lish is nu in balbezit. Met opzet legt Verjans zijn tegenspeler op de grond. Verjans is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain passt de bal zonder na te denken. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 58%, Racing Roeland 42%.
SixSons - Racing Roeland 1:4

50e minuut.
Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Philipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Correyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Van Impe is nu in balbezit. Van Impe met een sublieme pass. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:5

57e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Correyn is nu in balbezit. Correyn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lahaye de bal onder controle te krijgen. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:6

62e minuut.
Cools probeert naar een medespeler te passen. Daar is Philipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philipsen passt de bal met de wreef. Correyn is nu in balbezit. Correyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Crabeels maakt een snoekduik en kopt de bal. Marichal speelt de bal door. Buffel geeft een hoge lob. Merckx geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Budnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cools met de inworp. Philipsen is nu in balbezit. Philipsen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cools geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marichal controleert de bal met de borst. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Correyn de bal onder controle te krijgen. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools geeft de bal voor. Lahaye krijgt zijn hoofd ertegen. Januzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:7

76e minuut.
Philipsen geeft een lange en hoge pass. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel. Januzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:8

79e minuut.
Cools speelt de bal door. Philipsen rent richting de bal. Philipsen geeft een hoge lob. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Racing Roeland 1:9

82e minuut.
Correyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak rent richting de bal. Cools rent richting de bal. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Januzaj trapt de bal weg. Buffel probeert naar een medespeler te passen. Uceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda draait met de bal, schiet en ... Buscan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 64%, Racing Roeland 36%.
SixSons - Racing Roeland 1:9