Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bills Marauders FC
Normal Tactiek 3-5-2 Var1
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik met een sublieme pass. Maryška speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Studený probeert naar een medespeler te passen. Strik rent richting de bal. Strik passt de bal in één keer door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Marshall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tulus komt het veld opgelopen. Hamilton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Văn geeft de bal voor. Cornett krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Irvine geeft de bal voor. Inworp. Hamilton met een snelle inworp. Đình Văn geeft een lange en hoge pass. Greene bokst de bal weg. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:1

19e minuut.
Crittenden met een sublieme pass. Ziering is nu in balbezit. Cornett onderschept slim de pass. Cornett haalt uit met een fantastische trap. Greene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:2

20e minuut.
Ziering heeft problemen om de bal te vangen. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus is nu in balbezit. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett draait met de bal, schiet en ... Greene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:3

22e minuut.
Ziering met een sublieme pass. Crittenden is nu in balbezit. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Greene bokst de bal weg. Studený rent richting de bal. Studený schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:4

30e minuut.
Przystał speelt de bal door. Dixon geeft een lange en hoge pass. Cornett kopt de bal weg. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Đình Văn zal de hoekschop nemen. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen. Greene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hamilton passt de bal met de wreef. Tulus rent richting de bal. Irvine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Đình Văn kopt de bal weg. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft een hoge lob. Cornett springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:5

43e minuut.
Koufax is nu in balbezit. Đình Văn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Văn passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills 79%, Marauders FC 21%.
Bills - Marauders FC 0:5

46e minuut.
Cornett speelt de bal door. Tulus is nu in balbezit. Tulus passt de bal zonder na te denken. Cornett is nu in balbezit. Cornett schiet op doel. Greene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Greene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:6

57e minuut.
Koufax met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamilton de bal. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Studený rent richting de bal. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett passt de bal in één keer door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Przystał passt de bal in één keer door. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Đình Văn speelt de bal door. Strik met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Greene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:7

76e minuut.
Phelps geeft een hoge lob. Inworp. Maryška met de inworp. Cornett is nu in balbezit. Cornett geeft een hoge lob. Greene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Talisman geeft de bal voor. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley geeft een hoge lob. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Greene bokst de bal weg. Greene speelt de bal door. Đình Văn kopt de bal weg. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett haalt uit met een fantastische trap. Phelps probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Doeltrap. Greene met een harde bal richting middenveld. Strik kopt de bal weg. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Marauders FC 0:8

90e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Maryška verovert de bal door een tackle van achteren. Maryška geeft een hoge lob. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills 86%, Marauders FC 14%.
Bills - Marauders FC 0:8