Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Aguilas son Campeones
3-5-2 Var1 Tactiek USA 451 :)
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
41.7 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten adequate
good Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Pipoca passt de bal zonder na te denken. Kenney rent richting de bal. Kenney geeft een lange en hoge pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Maryška heeft problemen om de bal te vangen. Maryška met een sublieme pass. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Kenney rent richting de bal. Kenney met een sublieme pass. Belcher heeft problemen om de bal te vangen. Belcher draait met de bal, schiet en ... Mierzeja bokst de bal weg.

16e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Pulaski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Studený probeert naar een medespeler te passen. Cornett is nu in balbezit. Cornett draait met de bal, schiet en ... Marley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Đình Văn rent richting de bal. Strik rent richting de bal. Strik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maryška de bal. Maryška geeft een lange en hoge pass. Marley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Fortune geeft de bal voor. Pipoca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krizsán. Pipoca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pipoca kan niet meer verder spelen. Drew komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney onderschept slim de pass. Kenney probeert naar een medespeler te passen. Belcher rent richting de bal. Belcher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dixon trapt de bal weg. Kenney geeft de bal voor. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pulaski met een sublieme pass. Đình Văn is nu in balbezit. Drew begaat een overtreding. Drew krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 45%, Aguilas son Campeones 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marauders FC - Aguilas son Campeones 0:0

47e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft de bal voor. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher draait met de bal, schiet en ... Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Aguilas son Campeones 0:1

53e minuut.
Mierzeja met een harde bal richting middenveld. Studený kopt de bal weg. Slagle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Marley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený haalt uit met een fantastische trap. Marley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Russell met een snelle inworp. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Russell met een snelle inworp. Sartorio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Drew kopt de bal weg. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russell. Russell krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Maryška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie rent richting de bal. Cornett verovert de bal door een tackle van achteren. Cornett geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Slagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán rent richting de bal. Krizsán geeft de bal voor. Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 42%, Aguilas son Campeones 58%.
Marauders FC - Aguilas son Campeones 0:1