Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bills Chula Vista United
Normal Tactiek flat four
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Vörös probeert de bal met de borst te controleren. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Talisman verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft een lange en hoge pass. Hutai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:1

4e minuut.
Ziering probeert naar een medespeler te passen. Crittenden heeft problemen om de bal te vangen. Hutai onderschept slim de pass. Hutai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös passt de bal zonder na te denken. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Kaufman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:2

11e minuut.
Vörös is nu in balbezit. Vörös passt de bal met de wreef. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:3

17e minuut.
Drake geeft de bal voor. Rabello kopt de bal weg. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai is nu in balbezit. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Górniak neemt de hoekschop. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:4

25e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaufman trapt de bal weg. Rycak kopt de bal weg. Talisman is nu in balbezit. Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak geeft een lange en hoge pass. Kaufman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irvine probeert de bal met de borst te controleren. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:5

28e minuut.
Koufax bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai rent richting de bal. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel. Kaufman bokst de bal weg.

32e minuut.
Kaufman trapt de bal weg. Crittenden kopt de bal weg. Drăgănescu met een sublieme pass. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rycak geeft een hoge lob. Knott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai draait met de bal, schiet en ... Irvine probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn geeft een hoge lob. Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Knott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vörös rent richting de bal. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kaufman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman passt de bal met de wreef. Drăgănescu met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Ziering de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walsh. Walsh krijgt een gele kaart. Vörös is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rycak met een snel genomen vrije trap. Hutai springt en kopt de bal. Kaufman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills 82%, Chula Vista United 18%.
Bills - Chula Vista United 0:7

46e minuut.
Rabello speelt de bal door. Crittenden is nu in balbezit. Crittenden passt de bal zonder na te denken. Ziering heeft problemen om de bal te vangen. Ziering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:7

52e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Daar is Koufax, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:8

55e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ałtyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Hutai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Talisman rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Górniak geeft een lange en hoge pass. Hutai springt en kopt de bal. Kaufman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:9

60e minuut.
Hutai onderschept slim de pass. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Kaufman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:10

65e minuut.
Rycak met een sublieme pass. Klungelig pakt Górniak de bal. Górniak met een sublieme pass. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trujillo passt de bal met de wreef. Górniak speelt de bal door. Hutai rent richting de bal. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:11

69e minuut.
Ziering met een sublieme pass. Klungelig pakt Crittenden de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Kaufman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:12

72e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Phelps speelt de bal door. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft een lange en hoge pass. Kaufman bokst de bal weg. Hutai rent richting de bal. Irvine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hutai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irvine met een sublieme pass. Vörös legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Talisman met een sublieme pass. Rycak controleert de bal met de borst. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vörös de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Rabello onderschept slim de pass. Rabello passt de bal zonder na te denken. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft de bal voor. Hutai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaufman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Crittenden kopt de bal weg. Phelps controleert de bal met de borst. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ... Kaufman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:13

80e minuut.
Inworp. Trujillo met een snelle inworp. Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Talisman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Górniak neemt de hoekschop. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. Kaufman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vörös de bal. Kaufman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phelps de bal. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel. Kaufman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:14

86e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. Kaufman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:15

87e minuut.
Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Vörös passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rycak geeft een hoge lob. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn geeft de bal voor. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bills - Chula Vista United 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills 77%, Chula Vista United 23%.
Bills - Chula Vista United 1:16