Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Me Lleva El Chanfle alexclub
4-2-2-2 Tactiek S .A W 1
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Nägler passt de bal in één keer door. Zachęta rent richting de bal. Zachęta geeft de bal voor. Nägler is nu in balbezit. Nägler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Valencia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inworp. Aruhuata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass. Rovine springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Boulay probeert naar een medespeler te passen. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta passt de bal in één keer door. Nägler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nägler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rogendorf heeft problemen om de bal te vangen. Dietz geeft een lange en hoge pass. Clapis rent richting de bal. Nägler verovert de bal door een tackle van achteren. Nägler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brandolini passt de bal met de wreef. Dietz met een sublieme pass. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta geeft een lange en hoge pass. Nägler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Borocoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolini is nu in balbezit. Brandolini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fornier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogendorf onderschept slim de pass. Rogendorf met een sublieme pass. Nägler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nägler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 68%, alexclub 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Me Lleva El Chanfle - alexclub 0:0

62e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Abbondanzieri speelt de bal door. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma onderschept slim de pass. Duma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolman probeert de bal aan de voet te houden. Korbiel bokst de bal weg.

78e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri probeert naar een medespeler te passen. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ardiles probeert de bal met de borst te controleren. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta passt de bal in één keer door. Nägler heeft problemen om de bal te vangen. Nägler schiet op doel. Hren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 55%, alexclub 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Me Lleva El Chanfle - alexclub 0:0