Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz AC Kobierzyn
atk Tactiek 4-4-2 OPT
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Gehér geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radacki met een snelle inworp. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radacki zal de hoekschop nemen. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:1

19e minuut.
Radacki geeft een hoge lob. Daar is Ociepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:2

27e minuut.
Inworp. Geerinckx met een snelle inworp. Radacki rent richting de bal. Radacki geeft de bal voor. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Polkowski met een sublieme pass. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:3

38e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki met een sublieme pass. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 60%, AC Kobierzyn 40%.
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:3

47e minuut.
Niedziela met een sublieme pass. Polkowski rent richting de bal. Polkowski passt de bal met de wreef. Kövér rent richting de bal. Kövér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Buitenspel voor Dmochowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Tuchewicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Giubbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbini passt de bal in één keer door. Rakes heeft problemen om de bal te vangen. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo draait met de bal, schiet en ... Szibalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Espinoza zal de hoekschop nemen. Rakes kopt de bal weg. Buelinckx heeft problemen om de bal te vangen. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo draait met de bal, schiet en ... Szibalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakes is nu in balbezit. Maze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rakes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Radacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thurman komt het veld opgelopen. Kurşuncu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Leindler speelt de bal door. Polkowski kopt de bal weg. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:4

80e minuut.
Geerinckx met een sublieme pass. Thurman rent richting de bal. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Giubbini kopt de bal weg. Giubbini rent richting de bal. Giubbini geeft de bal voor. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dmochowski passt de bal in één keer door. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman speelt de bal door. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 54%, AC Kobierzyn 46%.
UKS Będusz - AC Kobierzyn 0:5