Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC KS Mrozy
bg Tactiek 433
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 32.9
outstanding Schieten average
excellent Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Tuesso geeft een hoge lob. Kitek kopt de bal weg. Grędkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. Damnik bokst de bal weg. Kitek rent richting de bal. Kitek geeft een hoge lob. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 1:0

7e minuut.
Moschetti passt de bal in één keer door. Stafik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bronner speelt de bal door. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fattore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz passt de bal met de wreef. Tylak rent richting de bal. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kitek is nu in balbezit. Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz met een sublieme pass. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bazan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bronner zal de hoekschop nemen. Kitek is nu in balbezit. Kitek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 2:0

11e minuut.
Jańczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Kitek de bal. Fułat maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fułat naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Marek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nufer met de inworp. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bazan heeft problemen om de bal te vangen. Bazan geeft een lange en hoge pass. Marek rent richting de bal. Kitek onderschept slim de pass. Kitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bazan rent richting de bal. Bazan passt de bal in één keer door. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Grędkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bazan kopt de bal weg. Robakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ... Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 3:0

24e minuut.
Fattore met de inworp. Nufer probeert naar een medespeler te passen. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 4:0

26e minuut.
García de Antona rent richting de bal. García de Antona speelt de bal door. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Nufer met een sublieme pass. Daar is Kitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek haalt uit met een fantastische trap. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 5:0

29e minuut.
Nufer geeft de bal voor. Grędkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek geeft een lange en hoge pass. Bazan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bronner met de inworp. Bazan rent richting de bal. Robakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bazan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fattore legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Banasik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Banasik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bronner met de inworp. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fattore speelt de bal door. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek probeert naar een medespeler te passen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Kitek de bal. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek onderschept slim de pass. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kitek is nu in balbezit. Kitek geeft een hoge lob. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 12%, KS Mrozy 88%.
FLaFLU DC - KS Mrozy 6:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robillard komt het veld opgelopen. Piekański komt het veld opgelopen. Wickmayer komt het veld opgelopen. Nufer met een snelle inworp. Robillard rent richting de bal. Robakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robillard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fattore neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 7:0

49e minuut.
Nufer probeert naar een medespeler te passen. Bronner rent richting de bal. Bronner speelt de bal door. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fattore passt de bal met de wreef. Robillard heeft problemen om de bal te vangen. Robillard passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tuesso passt de bal in één keer door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan passt de bal zonder na te denken. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 8:0

59e minuut.
Nufer rent richting de bal. Nufer passt de bal zonder na te denken. Robillard heeft problemen om de bal te vangen. Robillard geeft de bal voor. Bazan krijgt zijn hoofd ertegen. Damnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel. Damnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 9:0

64e minuut.
Nikolinakos verovert de bal door een tackle van achteren. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore probeert naar een medespeler te passen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nufer neemt de hoekschop. Robillard springt en kopt de bal. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 10:0

68e minuut.
Bazan rent richting de bal. Bazan speelt de bal door. Piekański is nu in balbezit. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bazan passt de bal in één keer door. Reckling heeft problemen om de bal te vangen. Reckling probeert naar een medespeler te passen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 11:0

73e minuut.
Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore geeft de bal voor. Bazan kopt de bal weg. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Kıpırdak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nufer passt de bal met de wreef. Piekański is nu in balbezit. Robillard onderschept slim de pass. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 12:0

76e minuut.
Bazan met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Bronner speelt de bal door. Robillard is nu in balbezit. Robillard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nufer heeft problemen om de bal te vangen. Nufer met een sublieme pass. Fattore geeft een lange en hoge pass. Robillard is nu in balbezit. Robillard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - KS Mrozy 13:0

81e minuut.
Damnik probeert naar een medespeler te passen. Fattore is nu in balbezit. Fattore passt de bal zonder na te denken. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Fattore de bal. Kıpırdak rent richting de bal. Kıpırdak speelt de bal door. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Banasik geeft de bal voor. Inworp. Fattore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robillard rent richting de bal. Robillard geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bronner met een snelle inworp. Bazan rent richting de bal. Bazan geeft een hoge lob. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 15%, KS Mrozy 85%.
FLaFLU DC - KS Mrozy 13:0