Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mrozy FLaFLU DC
442 Tactiek bg
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Kujawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore passt de bal zonder na te denken. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu passt de bal in één keer door. Bazan heeft problemen om de bal te vangen. Bazan schiet op doel. Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:1

9e minuut.
Marek kopt de bal weg. Piekański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kujawka. Kujawka krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Potracki met een sublieme pass. Aprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprea passt de bal zonder na te denken. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Damnik met een sublieme pass. Kujawka kopt de bal weg. Robakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kitek is nu in balbezit. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kitek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Grędkiewicz ... Strafschop! Kitek raakt geblesseerd tijdens het duel. Fattore legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:2

19e minuut.
Banasik geeft een hoge lob. Bazan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răscanu probeert naar een medespeler te passen. Aprea is nu in balbezit. Aprea geeft een hoge lob. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Aprea verovert de bal door een tackle van achteren. Aprea met een sublieme pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grędkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fattore is nu in balbezit. Fattore met een sublieme pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan geeft een hoge lob. Kitek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grędkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... Banasik probeert de bal aan de voet te houden. Damnik bokst de bal weg.

32e minuut.
Fattore passt de bal met de wreef. Bazan is nu in balbezit. Banasik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bazan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fattore neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Fułat de bal. Fattore rent richting de bal. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Bazan onderschept slim de pass. Bazan passt de bal in één keer door. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek haalt uit met een fantastische trap. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fułat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aprea rent richting de bal. Aprea probeert naar een medespeler te passen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 69%, FLaFLU DC 31%.
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Kujawka de bal. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Radwański geeft een lange en hoge pass. Ficek rent richting de bal. Aprea onderschept slim de pass. Aprea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kitek is nu in balbezit. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:3

51e minuut.
Aprea probeert naar een medespeler te passen. Bazan is nu in balbezit. Bazan geeft een hoge lob. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:4

53e minuut.
Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass. Răscanu geeft een lange en hoge pass. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz geeft een hoge lob. Nikolinakos geeft de bal voor. Kitek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kitek is nu in balbezit. Kitek met een sublieme pass. Bazan heeft problemen om de bal te vangen. Bazan schiet op doel. Banasik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kujawka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Răscanu met een sublieme pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan geeft de bal voor. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Fattore rent richting de bal. Fattore geeft een lange en hoge pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Damnik met een harde bal richting middenveld. Răscanu kopt de bal weg. Fattore met een sublieme pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 80%, FLaFLU DC 20%.
KS Mrozy - FLaFLU DC 0:4