Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC AC Kobierzyn
bg Tactiek 4-4-2 OPT
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Moschetti rent richting de bal. Moschetti geeft de bal voor. Inworp. Barčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walaszek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fattore is nu in balbezit. Sęktas onderschept slim de pass. Sęktas speelt de bal door. Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski schiet op doel. Hennings bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Radwański de bal. Fattore geeft een lange en hoge pass. Bazan kopt de bal weg. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bogdán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nufer met de inworp. Kitek is nu in balbezit. Kitek draait met de bal, schiet en ... Cuesta bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nufer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Morales de bal. Cuesta bokst de bal weg. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - AC Kobierzyn 1:0

13e minuut.
Bazan rent richting de bal. Fattore is nu in balbezit. Şərifli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fattore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fattore wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bazan heeft problemen om de bal te vangen. Bazan probeert naar een medespeler te passen. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner geeft de bal voor. Kitek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pierzchała kopt de bal weg. Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel. Cuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Nufer passt de bal zonder na te denken. Bazan rent richting de bal. Bazan passt de bal zonder na te denken. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan geeft een hoge lob. Bogdán heeft problemen om de bal te vangen. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - AC Kobierzyn 2:0

41e minuut.
Bazan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pierzchała geeft de bal voor. Klungelig pakt Aprea de bal. Lavinas is nu in balbezit. Lavinas haalt uit met een fantastische trap. Hennings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sęktas met een sublieme pass. Fattore met een sublieme pass. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft een hoge lob. Bazan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 36%, AC Kobierzyn 64%.
FLaFLU DC - AC Kobierzyn 2:0

49e minuut.
Fattore geeft een hoge lob. Pierzchała kopt de bal weg. Bronner speelt de bal door. Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Fattore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morales de bal. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Cuesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fattore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şərifli. Fattore raakt geblesseerd tijdens het duel. Răscanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kitek de bal. Kitek schiet op doel. Cuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - AC Kobierzyn 3:0

67e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Daar is Kitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek onderschept slim de pass. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fattore passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bronner de bal. Bronner geeft een hoge lob. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Sęktas de bal. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bronner geeft een hoge lob. Bazan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Reckling verovert de bal door een tackle van achteren. Reckling passt de bal met de wreef. Zeniou is nu in balbezit. Kitek verovert de bal door een tackle van achteren. Kitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Zeniou heeft problemen om de bal te vangen. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Bogdán probeert de bal aan de voet te houden. Cuesta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 26%, AC Kobierzyn 74%.
FLaFLU DC - AC Kobierzyn 3:0