Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kobierzyn KS Mrozy
Diament Tactiek 433
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 34.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Sęktas is nu in balbezit. Sęktas passt de bal in één keer door. Walaszek is nu in balbezit. Lavinas rent richting de bal. Lavinas haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Banasik trapt de bal weg van het doel. Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli passt de bal zonder na te denken. Daar is Belnikolovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belnikolovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lavinas is nu in balbezit. Lavinas draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - KS Mrozy 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Sęktas de bal. Sęktas geeft de bal voor. Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavinas passt de bal zonder na te denken. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski draait met de bal, schiet en ... Banasik probeert de bal aan de voet te houden. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lavinas is nu in balbezit. Lavinas schiet op doel. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavinas. Grędkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Marek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogdán kopt de bal weg. Stafik rent richting de bal. Stafik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fułat rent richting de bal. Fułat geeft een lange en hoge pass. Robakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylak rent richting de bal. Tylak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 41%, KS Mrozy 59%.
AC Kobierzyn - KS Mrozy 1:0

51e minuut.
Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas heeft problemen om de bal te vangen. Sęktas passt de bal zonder na te denken. Walaszek is nu in balbezit. Walaszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Barčić met een snelle inworp. Walaszek is nu in balbezit. Walaszek geeft de bal voor. Belnikolovski kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - KS Mrozy 2:0

57e minuut.
Sęktas met een sublieme pass. Belnikolovski is nu in balbezit. Walaszek is nu in balbezit. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Barčić kopt de bal weg. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sęktas is nu in balbezit. Sęktas probeert naar een medespeler te passen. Walaszek met een sublieme pass. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski schiet op doel. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Morales rent richting de bal. Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Fułat passt de bal in één keer door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Grędkiewicz is nu in balbezit. Belnikolovski onderschept slim de pass. Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Lavinas rent richting de bal. Lavinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Walaszek kopt de bal weg. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Barčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barčić passt de bal zonder na te denken. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Şərifli met een sublieme pass. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski schiet op doel. Damnik bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Pierzchała met een snelle inworp. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić geeft de bal voor. Sęktas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 26%, KS Mrozy 74%.
AC Kobierzyn - KS Mrozy 2:0