Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz FLaFLU DC
atk Tactiek bg
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 53.2
formidable Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Nufer is nu in balbezit. Nufer geeft de bal voor. Kitek kopt de bal weg. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nufer kan de bal niet met de borst controleren. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doreski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hennings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FLaFLU DC 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loczkowski met een snelle inworp. Doreski rent richting de bal. Doreski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FLaFLU DC 2:0

23e minuut.
Inworp. Kıpırdak met de inworp. Bazan rent richting de bal. Bazan geeft de bal voor. Daar is Ociepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
García Domínguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radwański de bal. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doreski schiet op doel. Hennings werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ociepka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nufer met de inworp. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 52%, FLaFLU DC 48%.
UKS Będusz - FLaFLU DC 2:0

51e minuut.
Moschetti geeft een hoge lob. Malkhazyan is nu in balbezit. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Doreski rent richting de bal. Doreski draait met de bal, schiet en ... Hennings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Fattore geeft een lange en hoge pass. Malkhazyan rent richting de bal. Kitek verovert de bal door een tackle van achteren. Kitek draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FLaFLU DC 2:1

89e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Nikolinakos is nu in balbezit. Peladeiro onderschept slim de pass. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Hennings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - FLaFLU DC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 43%, FLaFLU DC 57%.
UKS Będusz - FLaFLU DC 3:1