Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC UKS Będusz
bg Tactiek atk
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 49.6
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Bronner is nu in balbezit. Bronner geeft de bal voor. Robillard kopt de bal weg. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard probeert naar een medespeler te passen. Nufer is nu in balbezit. Nufer haalt uit met een fantastische trap. Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer verovert de bal door een tackle van achteren. Nufer geeft de bal voor. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Tuchewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bronner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robillard is nu in balbezit. Robillard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard geeft een hoge lob. Nufer is nu in balbezit. Nufer geeft een hoge lob. Robillard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski met een sublieme pass. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Kieszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loczkowski zal de hoekschop nemen. Espinoza met een sublieme pass. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo schiet op doel. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - UKS Będusz 0:1

44e minuut.
Tuchewicz onderschept slim de pass. Tuchewicz met een sublieme pass. Nufer rent richting de bal. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 47%, UKS Będusz 53%.
FLaFLU DC - UKS Będusz 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Nufer de bal. Fattore probeert naar een medespeler te passen. Nufer rent richting de bal. Nufer geeft een lange en hoge pass. Robillard krijgt zijn hoofd ertegen. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nufer heeft problemen om de bal te vangen. Nufer geeft een hoge lob. Tuchewicz is nu in balbezit. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nufer verovert de bal door een tackle van achteren. Nufer passt de bal zonder na te denken. Fattore geeft een lange en hoge pass. Kitek is nu in balbezit. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tuchewicz geeft de bal voor. Inworp. Bronner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robillard is nu in balbezit. Robillard geeft een lange en hoge pass. Leindler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 35%, UKS Będusz 65%.
FLaFLU DC - UKS Będusz 0:1