Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
bahcestar ANADOLU EFES
cris 2 Tactiek yürek
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Cimbom is nu in balbezit. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - ANADOLU EFES 1:0

30e minuut.
Doeltrap. Karatepe komt het veld opgelopen. Stolarek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Karatepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajewski onderschept slim de pass. Szajewski passt de bal in één keer door. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cárcamo kopt de bal weg. Szajewski is nu in balbezit. Szajewski passt de bal in één keer door. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 27%, ANADOLU EFES 73%.
bahcestar - ANADOLU EFES 1:0

51e minuut.
de Roon kopt de bal weg. Hodulík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Václavek. Václavek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Melekyüz met de inworp. Princip is nu in balbezit. Princip geeft de bal voor. Hodulík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - ANADOLU EFES 2:0

59e minuut.
Szajewski passt de bal in één keer door. Daar is Princip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princip passt de bal met de wreef. de Roon is nu in balbezit. de Roon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - ANADOLU EFES 3:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saha komt het veld opgelopen. Stolarek trapt de bal weg van het doel. Saha kopt de bal weg. Ezel is nu in balbezit. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha schiet op doel. Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandırmalı geeft de bal voor. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Verón passt de bal met de wreef. Daar is Szajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodulík rent richting de bal. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler passt de bal in één keer door. Saha is nu in balbezit. Saha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - ANADOLU EFES 3:1

80e minuut.
Inworp. Gammeltoft Hansen komt het veld opgelopen. Paganel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. Szajewski met een sublieme pass. Cárcamo met een sublieme pass. Campos Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Campos Gallardo schiet op doel. Stolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gammeltoft Hansen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yediyiğit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 26%, ANADOLU EFES 74%.
bahcestar - ANADOLU EFES 3:1