Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
klepacze Argo Navis
eksp2b Tactiek 361-V2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 31.3
good Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka passt de bal met de wreef. Jemioła rent richting de bal. Jemioła schiet op doel. Matogrosso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Argo Navis 1:0

5e minuut.
Abbatelli geeft een hoge lob. de Farias is nu in balbezit. de Farias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rossetti de bal. Rossetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jachacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotula de bal. de Farias rent richting de bal. de Farias draait met de bal, schiet en ... Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - Argo Navis 1:1

17e minuut.
Powałka haalt uit met een fantastische trap. Pepper kopt de bal weg. Matogrosso rent richting de bal. Szympruch onderschept slim de pass. Szympruch geeft een lange en hoge pass. Matogrosso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minarete is nu in balbezit. Minarete passt de bal met de wreef. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
de Farias rent richting de bal. Rossetti is nu in balbezit. Özdeviren begaat een overtreding. Özdeviren krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szympruch verovert de bal door een tackle van achteren. Szympruch geeft een hoge lob. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Detmer geeft de bal voor. Inworp. Minarete met een snelle inworp. Rossetti heeft problemen om de bal te vangen. Rossetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
sabuzi met een sublieme pass. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Powałka de bal. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Filho is nu in balbezit. Özdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeviren probeert naar een medespeler te passen. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft een hoge lob. Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 34%, Argo Navis 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klepacze - Argo Navis 1:1

57e minuut.
Cielecki onderschept slim de pass. Cielecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Abbatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka onderschept slim de pass. Powałka schiet op doel. Matogrosso bokst de bal weg.

58e minuut.
sabuzi probeert naar een medespeler te passen. Özdeviren is nu in balbezit. Özdeviren passt de bal zonder na te denken. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
sabuzi met een sublieme pass. Jemioła heeft problemen om de bal te vangen. Jemioła met een sublieme pass. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matogrosso bokst de bal weg.

80e minuut.
Matogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch verovert de bal door een tackle van achteren. Szympruch geeft de bal voor. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Argo Navis 2:1

88e minuut.
Galindo geeft een hoge lob. Szympruch kopt de bal weg. Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 34%, Argo Navis 66%.
klepacze - Argo Navis 2:1