Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-25 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC KoKa Wo29 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC KoKa Wo29 TSV 1860 München
5-d21-2 Tactiek Angrep-4-1-4-1
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Badstieber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto rent richting de bal. Scheiber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barreto raakt geblesseerd tijdens het duel. Wientjes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:1

9e minuut.
Holinka geeft de bal voor. Barreto kopt de bal weg. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes schiet op doel. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:2

9e minuut.
Menu speelt de bal door. Zwartkruis heeft problemen om de bal te vangen. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Malchow rent richting de bal. Holinka is nu in balbezit. Holinka speelt de bal door. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Scheiber geeft een lange en hoge pass. Holinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş begaat een overtreding. Holinka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Holinka kan niet meer verder spelen. Hoàng Nghị komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Badalo rent richting de bal. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan geeft de bal voor. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Kadastu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 76%, TSV 1860 München 24%.
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:2

46e minuut.
Cristino komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Badstieber geeft een lange en hoge pass. Savaşkan geeft een lange en hoge pass. Kadastu kopt de bal weg. Wientjes rent richting de bal. Wientjes haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Centkowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kadastu draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munkosa met een snelle inworp. Wientjes kan de bal niet met de borst controleren. Wientjes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Butlewski met een harde bal richting middenveld. Centkowski kopt de bal weg. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Castagnari geeft de bal voor. Riemel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riemel passt de bal in één keer door. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Butlewski trapt de bal weg. Riemel kopt de bal weg. Daar is Centkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centkowski schiet op doel. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes passt de bal zonder na te denken. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:3

68e minuut.
Hoàng Nghị geeft een lange en hoge pass. Badstieber heeft problemen om de bal te vangen. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal met de wreef. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:4

69e minuut.
Zwartkruis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cristino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cristino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hoàng Nghị kopt de bal weg. Wientjes rent richting de bal. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski rent richting de bal. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gottinger met een snelle inworp. Riemel met een sublieme pass. Klungelig pakt Centkowski de bal. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:5

78e minuut.
Castagnari met een snelle inworp. Chirmuş is nu in balbezit. Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski geeft een lange en hoge pass. Wientjes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:6

81e minuut.
Munkosa met een sublieme pass. Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan passt de bal met de wreef. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel. Butlewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Centkowski is nu in balbezit. Kross bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski schiet op doel. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel probeert naar een medespeler te passen. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:7

89e minuut.
Hoàng Nghị rent richting de bal. Hoàng Nghị passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Centkowski de bal. Centkowski schiet op doel. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 84%, TSV 1860 München 16%.
FC KoKa Wo29 - TSV 1860 München 0:8