Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ParaDome
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4170
FC PaRa DieKickers
CornerOUT Tactiek Mikoos FUN
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 29.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Scornaienchi geeft de bal voor. Tudorache is nu in balbezit. Fernández Arregui rent richting de bal. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache schiet op doel. Scornaienchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 0:1

3e minuut.
Fernández Arregui met een sublieme pass. Tudorache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Doeltrap. Scornaienchi trapt de bal weg. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. Makieła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella probeert naar een medespeler te passen. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Scornaienchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Arregui met een snelle inworp. Petrella rent richting de bal. Petrella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Arregui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrella is nu in balbezit. Petrella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Makieła met een sublieme pass. Petrella rent richting de bal. Daar is Petrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Petrella is nu in balbezit. Petrella passt de bal zonder na te denken. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Scornaienchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tudorache zal de hoekschop nemen. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. Makieła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella passt de bal met de wreef. Tudorache is nu in balbezit. Fernández Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Arregui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui schiet op doel. Makieła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PaRa - DieKickers 1:1

45e minuut.
Gadocha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 57%, DieKickers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PaRa - DieKickers 1:1

46e minuut.
Gadocha rent richting de bal. Fernández Arregui rent richting de bal. Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha schiet op doel. Scornaienchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Scornaienchi de bal onder controle te krijgen. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache schiet op doel. Scornaienchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tudorache met een snelle inworp. Łaski is nu in balbezit. Łaski speelt de bal door. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Makieła trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Arregui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrella rent richting de bal. Petrella draait met de bal, schiet en ... Scornaienchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrella is nu in balbezit. Petrella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 1:2

61e minuut.
Makieła trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Arregui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella schiet op doel. Scornaienchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tudorache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Arregui rent richting de bal. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel. Scornaienchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 1:3

68e minuut.
Fernández Arregui speelt de bal door. Daar is Scornaienchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 1:4

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorache met een snelle inworp. Fernández Arregui is nu in balbezit. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 1:5

79e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła rent richting de bal. Makieła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tudorache geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella verovert de bal door een tackle van achteren. Petrella haalt uit met een fantastische trap. Scornaienchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tudorache geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Arregui is nu in balbezit. Petrella onderschept slim de pass. Petrella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 77%, DieKickers 23%.
FC PaRa - DieKickers 1:5