Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zonguldak FK Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5051
Zonguldak FK bigteam
Zonguldak Tactiek A1
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 34
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


9e minuut.
Zjača geeft een lange en hoge pass. Zels rent richting de bal. Zels passt de bal met de wreef. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagatui met een snelle inworp. Goulding probeert naar een medespeler te passen. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ząbecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft een hoge lob. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 29%, bigteam 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zonguldak FK - bigteam 0:0

50e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu probeert de bal aan de voet te houden. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Maślanka is nu in balbezit. Zels onderschept slim de pass. Zels met een sublieme pass. Merunka rent richting de bal. Merunka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Chodakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - bigteam 1:0

85e minuut.
Merunka controleert de bal met de borst. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels speelt de bal door. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zels met een sublieme pass. Merunka is nu in balbezit. Darende begaat een overtreding. Darende krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 30%, bigteam 70%.
Zonguldak FK - bigteam 1:0