Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OLYMPIC C.A. Vetere
a ver lucas? Tactiek s4adelante24wd3
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Ustari passt de bal in één keer door. Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quaroni krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal in één keer door. Hereñu rent richting de bal. Hereñu schiet op doel. Pauls werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 1:0

21e minuut.
Desábato is nu in balbezit. Desábato passt de bal in één keer door. Hereñu heeft problemen om de bal te vangen. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. Pauls werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 2:0

25e minuut.
Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morganti verovert de bal door een tackle van achteren. Morganti geeft een hoge lob. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Morganti geeft de bal voor. Klungelig pakt Quaroni de bal. Quaroni geeft de bal voor. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Solnicky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Ustari verovert de bal door een tackle van achteren. Ustari geeft een lange en hoge pass. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Pauls probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 49%, C.A. Vetere 51%.
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 2:0

48e minuut.
Buitenspel voor Fillol. Goede buitenspelval van de verdediging. Ustari neemt vlug de vrije trap. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pauls maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuldner onderschept slim de pass. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bisconti probeert naar een medespeler te passen. Almirón speelt de bal door. Fillol rent richting de bal. Ustari verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quaroni met de inworp. Romanello rent richting de bal. Sittmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ustari geeft een lange en hoge pass. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal met de wreef. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barruti zijn tegenspeler op de grond. Bisconti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morganti met een snel genomen vrije trap. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft de bal voor. Hereñu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 3:0

74e minuut.
Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Fuldner geeft een hoge lob. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Solnicky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 3:1

81e minuut.
Inworp. Marinig komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ustari geeft een hoge lob. Hajducki rent richting de bal. Hajducki speelt de bal door. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel. Pauls kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 40%, C.A. Vetere 60%.
AC OLYMPIC - C.A. Vetere 3:1