Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Lanús Campeon
  • Stadion: M.C.D. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5590
M.C.D. C.A. Vetere
Lanus 523 Tactiek s4adelante24wi3
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
23 Buitenspel 9
45.3 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Barruti kopt de bal weg. Sittmann kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Azzato rent richting de bal. Sittmann rent richting de bal. Sittmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dambor met een harde bal richting middenveld. Diktaios kopt de bal weg. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Dalby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - C.A. Vetere 1:0

21e minuut.
Diktaios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinig met een snelle inworp. Quaroni rent richting de bal. Quaroni geeft de bal voor. Dambor bokst de bal weg. Fernández Azzato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.C.D. - C.A. Vetere 1:1

42e minuut.
Neacşu is nu in balbezit. Barruti verovert de bal door een tackle van achteren. Barruti geeft een lange en hoge pass. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Dambor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 62%, C.A. Vetere 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.C.D. - C.A. Vetere 1:1

47e minuut.
Machado rent richting de bal. Arana onderschept slim de pass. Gumiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gumiński krijgt een gele kaart. Arana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Maratos passt de bal met de wreef. Birnicu rent richting de bal. Barruti rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel. Dalby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - C.A. Vetere 2:1

69e minuut.
Houssay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński onderschept slim de pass. Gumiński geeft een hoge lob. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Dalby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ... Dambor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.C.D. - C.A. Vetere 2:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villamil komt het veld opgelopen. Medell komt het veld opgelopen. Rivas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Machado met de inworp. Maratos rent richting de bal. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Gumiński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 47%, C.A. Vetere 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.C.D. - C.A. Vetere 2:2