Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights Wiener Sportclub SV
JOUNGBOYS Tactiek TOP Win
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 39
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Märzendorfer geeft een hoge lob. Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi passt de bal zonder na te denken. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weithaler is nu in balbezit. Weithaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:1

4e minuut.
Weithaler passt de bal in één keer door. Pago rent richting de bal. Pago speelt de bal door. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Fröch probeert naar een medespeler te passen. Seiberth is nu in balbezit. Seiberth geeft een lange en hoge pass. Fröch is nu in balbezit. Fröch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Förster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichtenthal heeft problemen om de bal te vangen. Lichtenthal met een sublieme pass. Weithaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weithaler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lichtenthal passt de bal zonder na te denken. Nöhammer rent richting de bal. Nöhammer speelt de bal door. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dehner onderschept slim de pass. Dehner geeft de bal voor. Dorf is nu in balbezit. Dorf schiet op doel. Fahrenhorst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pago probeert naar een medespeler te passen. Dorf speelt de bal door. Weithaler is nu in balbezit. Weithaler schiet op doel. Fahrenhorst probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zech met een harde bal richting middenveld. Lesser kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pago met een snelle inworp. Lichtenthal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lesser kopt de bal weg. Klungelig pakt Alt de bal. Inworp. Pago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weithaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weithaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:2

25e minuut.
Lichtenthal met een sublieme pass. Daar is Nöhammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlizzi speelt de bal door. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Märzendorfer rent richting de bal. Märzendorfer geeft de bal voor. Schiffhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch onderschept slim de pass. Fröch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nöhammer passt de bal met de wreef. Lichtenthal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Förster passt de bal zonder na te denken. Schiffhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fröch krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Märzendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Märzendorfer geeft een lange en hoge pass. Lichtenthal kopt de bal weg. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst bokst de bal weg. Weithaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weithaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:3

44e minuut.
Lichtenthal rent richting de bal. Lichtenthal speelt de bal door. Dorf is nu in balbezit. Weithaler rent richting de bal. Weithaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 84%, Wiener Sportclub SV 16%.
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:4

53e minuut.
Alt kopt de bal weg. Pago kan de bal niet met de borst controleren. Pago met een sublieme pass. Weithaler heeft problemen om de bal te vangen. Weithaler schiet op doel. Fahrenhorst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:5

55e minuut.
Pago speelt de bal door. Förster is nu in balbezit. Förster passt de bal zonder na te denken. Pago heeft problemen om de bal te vangen. Pago met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pago met de inworp. Lichtenthal rent richting de bal. Lichtenthal geeft de bal voor. Weithaler rent richting de bal. Weithaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:6

60e minuut.
Pago speelt de bal door. Nöhammer is nu in balbezit. Nöhammer speelt de bal door. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weithaler rent richting de bal. Weithaler haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lichtenthal met een sublieme pass. Dorf probeert naar een medespeler te passen. Nöhammer met een sublieme pass. Weithaler is nu in balbezit. Weithaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:7

67e minuut.
Lichtenthal speelt de bal door. Weithaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weithaler passt de bal in één keer door. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lichtenthal is nu in balbezit. Lichtenthal passt de bal in één keer door. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Förster haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lichtenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenthal passt de bal in één keer door. Pago speelt de bal door. Dorf is nu in balbezit. Dorf schiet op doel. Fahrenhorst bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichtenthal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pago met een sublieme pass. Dorf is nu in balbezit. Dorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pago is nu in balbezit. Pago passt de bal zonder na te denken. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:8

80e minuut.
Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Dochler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dochler passt de bal zonder na te denken. Dorf rent richting de bal. Dorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago probeert naar een medespeler te passen. Weithaler rent richting de bal. Weithaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:9

89e minuut.
Zech rent richting de bal. Zech passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Förster verovert de bal door een tackle van achteren. Förster passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 81%, Wiener Sportclub SV 19%.
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:9