Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Bull Wien Wiener Sportclub SV
my442_A Tactiek TOP Win
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 39.4
formidable Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Dorf is nu in balbezit. Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk geeft een lange en hoge pass. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zallinger rent richting de bal. Zallinger geeft de bal voor. Schiffhuber is nu in balbezit. Lindek onderschept slim de pass. Lindek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Meißner haalt uit met een fantastische trap. Dochler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zallinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Funken krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock geeft een hoge lob. Lindek kopt de bal weg. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wenger kopt de bal weg. Fritz speelt de bal door. Zallinger speelt de bal door. Meißner rent richting de bal. Meißner haalt uit met een fantastische trap. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lichtenthal passt de bal in één keer door. Schiffhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiffhuber passt de bal met de wreef. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Meißner rent richting de bal. Lindek rent richting de bal. Nöhammer onderschept slim de pass. Meißner is nu in balbezit. Meißner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zallinger passt de bal met de wreef. Christ met een sublieme pass. Zallinger probeert naar een medespeler te passen. Meißner rent richting de bal. Meißner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nöhammer geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dorf stond buitenspel. Wenger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Meißner rent richting de bal. Meißner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zallinger passt de bal met de wreef. Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Christ probeert naar een medespeler te passen. Meißner rent richting de bal. Meißner schiet op doel. Zimmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zallinger is nu in balbezit. Zallinger geeft een hoge lob. Meißner kopt de bal weg. Lindek is nu in balbezit. Lindek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zallinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Lindek de bal. Meißner rent richting de bal. Meißner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Christ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zallinger geeft een hoge lob. Schiffhuber kopt de bal weg. Wenger geeft de bal voor. Meißner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Manquilef kopt de bal weg. Christ is nu in balbezit. Christ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zallinger de bal. Zallinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Romańczuk geeft de bal voor. Daar is Schiffhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindek rent richting de bal. Lindek schiet op doel. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 23%, Wiener Sportclub SV 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 0:0

48e minuut.
Schiffhuber geeft een hoge lob. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Funken onderschept slim de pass. Funken geeft een hoge lob. Lindek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Meißner verovert de bal door een tackle van achteren. Meißner speelt de bal door. Lindek rent richting de bal. Lindek schiet op doel. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 1:0

50e minuut.
Funken bereikt de bal nog maar net als eerste. Funken geeft een hoge lob. Daar is Lindek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindek schiet op doel. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 2:0

54e minuut.
Christ passt de bal met de wreef. Wenger met een sublieme pass. Rammler rent richting de bal. Lindek is nu in balbezit. Lindek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 3:0

57e minuut.
Inworp. Fritz met een snelle inworp. Daar is Funken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funken geeft een lange en hoge pass. Lindek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Meißner geeft een lange en hoge pass. Schiffhuber rent richting de bal. Lindek onderschept slim de pass. Lindek draait met de bal, schiet en ... Zimmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 4:0

60e minuut.
Boyar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zallinger is nu in balbezit. Zallinger probeert naar een medespeler te passen. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner draait met de bal, schiet en ... Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 5:0

69e minuut.
Fritz met een sublieme pass. Dochler is nu in balbezit. Lindek onderschept slim de pass. Lindek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 6:0

73e minuut.
Christ probeert naar een medespeler te passen. Meißner rent richting de bal. Meißner passt de bal zonder na te denken. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek haalt uit met een fantastische trap. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pago kopt de bal weg. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler passt de bal in één keer door. Meißner rent richting de bal. Meißner haalt uit met een fantastische trap. Zimmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dehner geeft een hoge lob. Weithaler is nu in balbezit. Habrock begaat een overtreding. Habrock krijgt een gele kaart. Weithaler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weithaler kan niet meer verder spelen. Grmoja komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rammler kan de bal niet met de borst controleren. Lindek is nu in balbezit. Lindek probeert naar een medespeler te passen. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lindek heeft problemen om de bal te vangen. Fritz rent richting de bal. Fritz passt de bal in één keer door. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 21%, Wiener Sportclub SV 79%.
Dead Bull Wien - Wiener Sportclub SV 6:0