Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:15
  • Competitiewedstrijd: Brekeke Liga
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5945
Henger Tellysavalas
5-3-2 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay verovert de bal door een tackle van achteren. Várallyay met een sublieme pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Valgaeren is nu in balbezit. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass. Mizsei rent richting de bal. Mizsei haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Tellysavalas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 28%, Tellysavalas 72%.
Henger - Tellysavalas 1:0

47e minuut.
Pailos passt de bal zonder na te denken. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő geeft een hoge lob. Kinkladze probeert de bal met de borst te controleren. Kinkladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fischer kopt de bal weg. Fenyő met een sublieme pass. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała geeft een hoge lob. Ghoukassyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Várallyay geeft een hoge lob. Kinkladze kopt de bal weg. Somlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizsei verovert de bal door een tackle van achteren. Mizsei haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nəbi geeft een lange en hoge pass. Somlai rent richting de bal. Mizsei is nu in balbezit. Mizsei schiet op doel. Iordãnescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Tellysavalas 2:0

68e minuut.
Ględała met een sublieme pass. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəbi. Nəbi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Várallyay passt de bal met de wreef. Niemancewicz met een sublieme pass. Mizsei met een sublieme pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft de bal voor. Mizsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizsei draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Tellysavalas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 37%, Tellysavalas 63%.
Henger - Tellysavalas 3:0