Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:14
  • Competitiewedstrijd: Brekeke Liga
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9208
Henger Pámpom FC
5-2-3 Tactiek 001
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.8 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten excellent
very good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


10e minuut.
Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze passt de bal met de wreef. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ardesi speelt de bal door. Raffay is nu in balbezit. Raffay speelt de bal door. Ignácz rent richting de bal. Ignácz geeft een lange en hoge pass. Tevez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hiçkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Tevez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pámpom FC 0:1

23e minuut.
Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass. Béky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagoly. Bagoly krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ignácz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignácz met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pámpom FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 55%, Pámpom FC 45%.
Henger - Pámpom FC 0:2

49e minuut.
Ardesi speelt de bal door. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hiçkorkmaz passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Mizsei maakt een afschuwelijke overtreding. Mizsei krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Kinkladze is nu in balbezit. Ardesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardesi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Tevez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pámpom FC 0:3

81e minuut.
Delflaesse kopt de bal weg. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze met een sublieme pass. Klungelig pakt Şükürov de bal. Şükürov geeft een hoge lob. Hacsek bokst de bal weg.

86e minuut.
Raffay kopt de bal weg. Ignácz probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Tevez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pámpom FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 61%, Pámpom FC 39%.
Henger - Pámpom FC 0:4