Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Brekeke Liga
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6348
Henger Corvinus FC
5-3-2 Tactiek Novus Era
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kinkladze rent richting de bal. Sós onderschept slim de pass. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics passt de bal met de wreef. Şükürov met een sublieme pass. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kinkladze passt de bal met de wreef. Daar is Şükürov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şükürov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kinkladze neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Corvinus FC 1:0

12e minuut.
Szabics is nu in balbezit. Szabics geeft een hoge lob. Sós kan de bal niet met de borst controleren. Kinkladze verovert de bal door een tackle van achteren. Kinkladze schiet op doel. Vivardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Corvinus FC 2:0

13e minuut.
Madajczyk passt de bal met de wreef. Kőteleky is nu in balbezit. Szabics rent richting de bal. Szabics geeft de bal voor. Kinkladze springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prorok de bal. Prorok probeert naar een medespeler te passen. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Şükürov is nu in balbezit. Aradi is nu in balbezit. Şükürov onderschept slim de pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kinkladze geeft de bal voor. Şükürov rent richting de bal. Şükürov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kövesfalvi geeft een hoge lob. Daar is Aradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Corvinus FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 42%, Corvinus FC 58%.
Henger - Corvinus FC 3:0

48e minuut.
Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Simula is nu in balbezit. Niemancewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niemancewicz krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi geeft de bal voor. Şükürov rent richting de bal. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Corvinus FC 4:0

76e minuut.
Szabics passt de bal in één keer door. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov passt de bal met de wreef. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Madajczyk probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şükürov de bal. Şükürov schiet op doel. Vivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Svinarov rent richting de bal. Svinarov passt de bal zonder na te denken. Hada speelt de bal door. Simula rent richting de bal. Simula draait met de bal, schiet en ... Tevez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 51%, Corvinus FC 49%.
Henger - Corvinus FC 4:0