Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC Tellysavalas
001 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 45.8
uitstekend Schieten redelijk
uitmuntend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Somlai passt de bal zonder na te denken. Inworp. Catatau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böjte geeft een lange en hoge pass. Ecsegi krijgt zijn hoofd ertegen. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Fayard speelt de bal door. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal zonder na te denken. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pailos is nu in balbezit. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte met een sublieme pass. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu bokst de bal weg.

18e minuut.
Szeléndi rent richting de bal. Szeléndi passt de bal zonder na te denken. Jiménez speelt de bal door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Szeléndi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ecsegi de bal. Ujvári is nu in balbezit. Ecsegi onderschept slim de pass. Ecsegi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
de Wijs rent richting de bal. Catatau onderschept slim de pass. Catatau speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Böjte speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Somlai onderschept slim de pass. Somlai passt de bal met de wreef. Böjte is nu in balbezit. Böjte geeft de bal voor. Ecsegi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 31%, Tellysavalas 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pámpom FC - Tellysavalas 0:0

47e minuut.
Böjte kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Klungelig pakt Grzymała de bal. Grzymała speelt de bal door. Catatau met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Böjte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raffay de bal. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu bokst de bal weg.

54e minuut.
Szeléndi passt de bal in één keer door. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ardesi geeft een lange en hoge pass. Ecsegi kopt de bal weg. Somlai rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft een hoge lob. Somlai kopt de bal weg. Catatau is nu in balbezit. Catatau probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 1:0

61e minuut.
Doeltrap. Béky komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Böjte probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Somlai rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Ujvári de bal. Ardesi rent richting de bal. Ardesi passt de bal in één keer door. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ujvári is nu in balbezit. Ardesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardesi geeft de bal voor. Ecsegi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 2:0

78e minuut.
Grzymała geeft de bal voor. Sonora met een sublieme pass. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Somlai verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grzymała met een sublieme pass. Hoài Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Catatau is nu in balbezit. Catatau geeft de bal voor. Ecsegi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 23%, Tellysavalas 77%.
Pámpom FC - Tellysavalas 2:0