Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Splašené Ovečky
OFF-TOT Tactiek sheep
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
43.4 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Schär onderschept slim de pass. Schär geeft een hoge lob. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär is nu in balbezit. Štoklasa onderschept slim de pass. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Honegger is nu in balbezit. Rabich onderschept slim de pass. Rabich passt de bal in één keer door. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. Rentsch bokst de bal weg. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 0:1

9e minuut.
Flügister verovert de bal door een tackle van achteren. Flügister probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 0:2

12e minuut.
Kosztolányi met een sublieme pass. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne passt de bal met de wreef. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Rentsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 0:3

37e minuut.
Lauterburg verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa is nu in balbezit. Mitreski is nu in balbezit. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa schiet op doel. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Parulskis met de inworp. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lauterburg rent richting de bal. Lauterburg passt de bal zonder na te denken. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:3

45e minuut.
De Bruyne kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitreski de bal. Rasch is nu in balbezit. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 66%, Splašené Ovečky 34%.
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:3

46e minuut.
Sterescu geeft een lange en hoge pass. Volpe kopt de bal weg. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Rentsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:4

48e minuut.
Rusinák speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi passt de bal met de wreef. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:5

53e minuut.
Klungelig pakt Parulskis de bal. Štoklasa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitreski. Mitreski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Parulskis verovert de bal door een tackle van achteren. Parulskis passt de bal met de wreef. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. Rentsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne passt de bal met de wreef. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Parulskis is nu in balbezit. Parulskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Pavlovic de bal. Mitreski is nu in balbezit. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Rentsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:6

62e minuut.
Parulskis met een sublieme pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi passt de bal in één keer door. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sterescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne speelt de bal door. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusinák. Rusinák krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mitreski is nu in balbezit. Parulskis onderschept slim de pass. Parulskis speelt de bal door. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Rentsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pavlovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:7

78e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Klungelig pakt Rasch de bal. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Rentsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:8

80e minuut.
Rusinák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Carranza geeft de bal voor. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne geeft een hoge lob. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Rentsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štoklasa is nu in balbezit. Mitreski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štoklasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štoklasa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rabich verovert de bal door een tackle van achteren. Rabich geeft de bal voor. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:9

88e minuut.
Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa met een sublieme pass. Rasch onderschept slim de pass. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. Rentsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 70%, Splašené Ovečky 30%.
CHROBRY_1946 - Splašené Ovečky 1:9