Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4522
Yaro FC klepacze
3 5 2 Tactiek eksp2b
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Sobczyński de bal. sabuzi speelt de bal door. Cieciak rent richting de bal. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Ficek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki geeft een hoge lob. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap. Tyczkała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - klepacze 1:0

28e minuut.
Kästli passt de bal zonder na te denken. Sobczyński rent richting de bal. Jarocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sobczyński kan niet meer verder spelen. Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Bafia komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Cieciak rent richting de bal. Brunchev is nu in balbezit. Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Ficek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 34%, klepacze 66%.
Yaro FC - klepacze 1:0

46e minuut.
Moszkiewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kästli kopt de bal weg. Klungelig pakt Trębicki de bal. Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idziorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziorek schiet op doel. Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Trębicki met een sublieme pass. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Buitenspel voor Powałka. Goede buitenspelval van de verdediging. Żuchowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Moszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdeviren met een sublieme pass. Cieciak rent richting de bal. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Żuchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaro FC - klepacze 1:1

63e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Trębicki speelt de bal door. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Özdeviren kopt de bal weg. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft een lange en hoge pass. Szympruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieciak krijgt zijn hoofd ertegen. Żuchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Trębicki passt de bal in één keer door. Kästli rent richting de bal. Kästli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - klepacze 2:1

70e minuut.
Inworp. Gutmański komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Detmer geeft een lange en hoge pass. Kästli speelt de bal door. Nikody met een sublieme pass. Moszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Nikody met de inworp. Kästli geeft een lange en hoge pass. Özdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Kästli geeft een lange en hoge pass. Tyczkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Brunchev onderschept slim de pass. Cielecki onderschept slim de pass. Cielecki met een sublieme pass. sabuzi speelt de bal door. Powałka is nu in balbezit. Żuchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Trębicki passt de bal met de wreef. Kästli is nu in balbezit. Kästli haalt uit met een fantastische trap. Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - klepacze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 41%, klepacze 59%.
Yaro FC - klepacze 3:1