Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: FC Biały Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6277
PAOK Solniki FC Umbertos
4MID v.1 Tactiek taksa 442a
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gac de bal. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz met een sublieme pass. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Brzozowski is nu in balbezit. Pohl is nu in balbezit. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Grocholak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Umbertos 1:0

25e minuut.
Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz met een sublieme pass. Koniecpolski rent richting de bal. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiniewicz passt de bal met de wreef. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maszkiewicz met een sublieme pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Przesmycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Grocholak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 62%, FC Umbertos 38%.
PAOK Solniki - FC Umbertos 1:0

46e minuut.
Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Cieszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga geeft een hoge lob. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Grocholak bokst de bal weg.

59e minuut.
Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki geeft de bal voor. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Grocholak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Umbertos 2:0

61e minuut.
Klamczyński passt de bal met de wreef. Mojzesowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołyga. Gołyga krijgt een gele kaart. Mojzesowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cygan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puńko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Puńko kan niet meer verder spelen. Klaja komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Maszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tarnawski speelt de bal door. Daar is Jurzyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cygan verovert de bal door een tackle van achteren. Cygan met een sublieme pass. Tarnawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 62%, FC Umbertos 38%.
PAOK Solniki - FC Umbertos 2:0