Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: FC Biały Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6893
PAOK Solniki Yaro FC
4MID v.1 Tactiek 3 5 2
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Maszkiewicz onderschept slim de pass. Maszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Ficek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:0

5e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Nikody is nu in balbezit. Nikody passt de bal in één keer door. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kästli passt de bal zonder na te denken. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz geeft de bal voor. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Ficek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Stanlej de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli onderschept slim de pass. Kästli draait met de bal, schiet en ... Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft de bal voor. Kästli kopt de bal weg. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:1

25e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki geeft de bal voor. Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek schiet op doel. Ribarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piwo is nu in balbezit. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:2

27e minuut.
Nikody probeert naar een medespeler te passen. Puńko geeft de bal voor. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mignone passt de bal in één keer door. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft de bal voor. Idziorek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo haalt uit met een fantastische trap. Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chiniewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trębicki met de inworp. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:3

35e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki passt de bal in één keer door. Piwo rent richting de bal. Piwo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Posłuszny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brunchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piwo rent richting de bal. Piwo schiet op doel. Ribarov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 63%, Yaro FC 37%.
PAOK Solniki - Yaro FC 1:4

46e minuut.
Moszkiewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Idziorek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Żuchowski komt het veld opgelopen. Cygan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki geeft een lange en hoge pass. Nikody kopt de bal weg. Klungelig pakt Moszkiewicz de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 1:5

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutmański komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan rent richting de bal. Mignone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mignone krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pohl probeert de bal met de borst te controleren. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kästli rent richting de bal. Kästli geeft de bal voor. Ribarov bokst de bal weg.

80e minuut.
Przesmycki geeft een hoge lob. Gutmański probeert de bal met de borst te controleren. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 2:5

86e minuut.
Daar is Mignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka schiet op doel. Żuchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko passt de bal in één keer door. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz geeft een hoge lob. Niedziułka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - Yaro FC 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 61%, Yaro FC 39%.
PAOK Solniki - Yaro FC 3:5