Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franz Beckenbauer Academy K.S Górnik Wałbrzych
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
San Esteban onderschept slim de pass. San Esteban passt de bal met de wreef. Jonatowski is nu in balbezit. Birkmeyer onderschept slim de pass. Birkmeyer draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński speelt de bal door. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - K.S Górnik Wałbrzych 0:1

18e minuut.
Sypiański kopt de bal weg. San Esteban is nu in balbezit. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - K.S Górnik Wałbrzych 0:2

26e minuut.
Łokietek rent richting de bal. Łokietek passt de bal in één keer door. Stella geeft de bal voor. Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sypiański kopt de bal weg. San Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek begaat een overtreding. Łokietek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Widera passt de bal met de wreef. Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński speelt de bal door. Fierka is nu in balbezit. Fierka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Trzepieciński de bal. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski met een sublieme pass. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dachary geeft de bal voor. Inworp. Sypiański met een snelle inworp. Klungelig pakt Łokietek de bal. Łokietek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 50%, K.S Górnik Wałbrzych 50%.
Franz Beckenbauer Academy - K.S Górnik Wałbrzych 0:2

53e minuut.
Łokietek passt de bal in één keer door. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann is nu in balbezit. Fierka onderschept slim de pass. Fierka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - K.S Górnik Wałbrzych 0:3

66e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaz rent richting de bal. Tomaz passt de bal in één keer door. Birkmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmeyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Moczygęba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łożyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 36%, K.S Górnik Wałbrzych 64%.
Franz Beckenbauer Academy - K.S Górnik Wałbrzych 0:3