Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Górnik Wałbrzych FC Umbertos
Normal Tactiek taksa 442a
34% Balbezit 66%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 55
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Poulsen passt de bal met de wreef. Janning is nu in balbezit. Janning met een sublieme pass. Klungelig pakt Bodonyi de bal. Bodonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:1

4e minuut.
Poulsen kopt de bal weg. Janning heeft problemen om de bal te vangen. Janning geeft de bal voor. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:2

5e minuut.
Trzepieciński rent richting de bal. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru passt de bal in één keer door. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Widera is nu in balbezit. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:3

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poulsen met een snelle inworp. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović geeft de bal voor. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:4

11e minuut.
Janning met een sublieme pass. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi geeft de bal voor. Teodoru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:5

17e minuut.
Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Lewkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:6

19e minuut.
Klamczyński passt de bal in één keer door. Arnautović rent richting de bal. Arnautović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobras de bal onder controle te krijgen. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:7

20e minuut.
Ege speelt de bal door. Arnautović speelt de bal door. Bodonyi speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:8

24e minuut.
Ege geeft een hoge lob. Teodoru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wyczułkowski de bal onder controle te krijgen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Arnautović de bal. Arnautović kopt de bal weg. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Widera de bal. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Janning kopt de bal weg. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Janas kopt de bal weg. Zioło is nu in balbezit. Zioło geeft een lange en hoge pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz bokst de bal weg.

32e minuut.
Widera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning verovert de bal door een tackle van achteren. Janning geeft een hoge lob. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:9

34e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi geeft de bal voor. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bodonyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyczułkowski de bal. Wyczułkowski speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:10

37e minuut.
Wyczułkowski geeft een hoge lob. Inworp. Poulsen met een snelle inworp. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobras verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klamczyński neemt de hoekschop. Bodonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:11

38e minuut.
Fierka passt de bal met de wreef. Teodoru rent richting de bal. Trzepieciński rent richting de bal. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Janning kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:12

41e minuut.
Janning controleert de bal met de borst. Janning probeert naar een medespeler te passen. Poulsen rent richting de bal. Poulsen geeft de bal voor. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:13

42e minuut.
Teodoru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonatowski. Teodoru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnautović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Widera probeert de bal met de borst te controleren. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Widera rent richting de bal. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 90%, FC Umbertos 10%.
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:14

47e minuut.
Widera rent richting de bal. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:15

49e minuut.
Dobras kopt de bal weg. Bodonyi probeert de bal aan de voet te houden. Widera is nu in balbezit. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:16

50e minuut.
Poulsen is nu in balbezit. Poulsen geeft de bal voor. Klamczyński kopt de bal weg. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Teodoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klamczyński met een sublieme pass. Arnautović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Poulsen speelt de bal door. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:17

64e minuut.
Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński passt de bal zonder na te denken. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning geeft een lange en hoge pass. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. Lewkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:18

66e minuut.
Bodonyi passt de bal met de wreef. Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen geeft een lange en hoge pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Poulsen is nu in balbezit. Poulsen geeft een hoge lob. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:19

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lewkowicz trapt de bal weg. Poulsen kopt de bal weg. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Poulsen probeert de bal aan de voet te houden. Poulsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobras de bal. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:20

78e minuut.
Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege onderschept slim de pass. Ege probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:21

80e minuut.
Klamczyński neemt de hoekschop. Wyczułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Widera is nu in balbezit. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:22

82e minuut.
Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:23

82e minuut.
Łokietek passt de bal zonder na te denken. Poulsen is nu in balbezit. Poulsen speelt de bal door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:24

84e minuut.
Klungelig pakt Fierka de bal. Bodonyi met een sublieme pass. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft de bal voor. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. Lewkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:25

85e minuut.
Fierka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łokietek de bal. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:26

89e minuut.
Seta verovert de bal door een tackle van achteren. Seta passt de bal met de wreef. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft een hoge lob. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lewkowicz trapt de bal weg van het doel. Arnautović kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 94%, FC Umbertos 6%.
K.S Górnik Wałbrzych - FC Umbertos 0:26