Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2552
klepacze Franz Beckenbauer Academy
eksp2b Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazzanica met een snelle inworp. San Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 1:0

4e minuut.
Szympruch probeert naar een medespeler te passen. sabuzi rent richting de bal. sabuzi passt de bal in één keer door. Powałka rent richting de bal. Powałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stella rent richting de bal. Stella geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jemioła met een snelle inworp. Özdeviren geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 2:0

11e minuut.
Cielecki met een sublieme pass. Powałka is nu in balbezit. Powałka passt de bal met de wreef. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi schiet op doel. Lacassagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 3:0

13e minuut.
Schwarzstein onderschept slim de pass. sabuzi onderschept slim de pass. sabuzi passt de bal met de wreef. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Lacassagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Detmer speelt de bal door. Szympruch rent richting de bal. Szympruch passt de bal met de wreef. Powałka rent richting de bal. Powałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 4:0

19e minuut.
Özdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeviren speelt de bal door. Powałka rent richting de bal. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 5:0

23e minuut.
Schwarzstein geeft de bal voor. Inworp. Jemioła met de inworp. Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeviren geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lacassagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 6:0

26e minuut.
Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch passt de bal in één keer door. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella begaat een overtreding. Jemioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jemioła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. sabuzi kopt de bal weg. Özdeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 7:0

32e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. sabuzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka draait met de bal, schiet en ... Svartzmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mola met een sublieme pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch met een sublieme pass. Powałka rent richting de bal. Powałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 30%, Franz Beckenbauer Academy 70%.
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 7:0

47e minuut.
Schwarzstein met een snelle inworp. sabuzi probeert naar een medespeler te passen. borreli heeft problemen om de bal te vangen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szympruch geeft een hoge lob. Daar is Dachary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. sabuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi schiet op doel. Lacassagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 8:0

56e minuut.
Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal met de wreef. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Schwarzstein geeft de bal voor. Birkmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detmer begaat een overtreding. Detmer krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Powałka passt de bal zonder na te denken. Stella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jemioła. Stella wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stella kan niet meer verder spelen. Scherer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jemioła geeft de bal voor. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch met een sublieme pass. sabuzi rent richting de bal. sabuzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 9:0

69e minuut.
sabuzi geeft een hoge lob. Svartzmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert San Esteban de bal onder controle te krijgen. Cielecki rent richting de bal. Cielecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Özdeviren geeft een lange en hoge pass. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Powałka probeert de bal aan de voet te houden. Powałka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Svartzmann met een harde bal richting middenveld. Gazzanica kan de bal niet met de borst controleren. Cielecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cielecki krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gazzanica raakt geblesseerd tijdens het duel. borreli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazzanica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogrodnik. Gazzanica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gazzanica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tyczkała met een sublieme pass. Özdeviren kopt de bal weg. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Detmer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomaz. Detmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogrodnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. sabuzi kopt de bal weg. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Özdeviren met een sublieme pass. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 10:0

87e minuut.
Gazzanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik geeft een hoge lob. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 27%, Franz Beckenbauer Academy 73%.
klepacze - Franz Beckenbauer Academy 10:0