Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Cresovia Siemiatycze
taksa 442a Tactiek 666
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


16e minuut.
Daar is Picheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janning speelt de bal door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Würtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Jurecki verovert de bal door een tackle van achteren. Jurecki passt de bal zonder na te denken. Poulsen probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Cresovia Siemiatycze 1:0

22e minuut.
Arnautović onderschept slim de pass. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Komor probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Poulsen speelt de bal door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi passt de bal in één keer door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jucker is nu in balbezit. Jucker geeft een lange en hoge pass. Picheta kopt de bal weg. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Janning bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning speelt de bal door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 29%, Cresovia Siemiatycze 71%.
FC Umbertos - Cresovia Siemiatycze 1:0

47e minuut.
Jurecki passt de bal met de wreef. Polko is nu in balbezit. Polko passt de bal in één keer door. Picheta is nu in balbezit. Picheta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Teodoru passt de bal in één keer door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi passt de bal met de wreef. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Würtz bokst de bal weg.

56e minuut.
Poulsen speelt de bal door. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picheta is nu in balbezit. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Picheta kopt de bal weg. Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polko geeft de bal voor. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kosmanovas trapt de bal weg van het doel. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi passt de bal met de wreef. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arnautović met een sublieme pass. Picheta rent richting de bal. Bodonyi maakt een afschuwelijke overtreding. Picheta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Picheta kan niet meer verder spelen. Tęcza komt het veld opgelopen. Zioło kopt de bal weg. Tęcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Janning moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Janning schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi passt de bal in één keer door. Tęcza is nu in balbezit. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jucker verovert de bal door een tackle van achteren. Jucker passt de bal met de wreef. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 39%, Cresovia Siemiatycze 61%.
FC Umbertos - Cresovia Siemiatycze 1:0