Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Górnik Wałbrzych klepacze
Normal Tactiek eksp2b
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Jemioła is nu in balbezit. Jemioła passt de bal in één keer door. sabuzi probeert naar een medespeler te passen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:1

5e minuut.
Inworp. Cielecki met een snelle inworp. Özdeviren speelt de bal door. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:2

7e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Powałka passt de bal in één keer door. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:3

8e minuut.
Widera rent richting de bal. Özdeviren onderschept slim de pass. Özdeviren speelt de bal door. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Powałka rent richting de bal. Wyczułkowski onderschept slim de pass. Özdeviren onderschept slim de pass. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:4

14e minuut.
Szympruch passt de bal in één keer door. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła geeft de bal voor. Powałka maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:5

15e minuut.
Powałka rent richting de bal. Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeviren passt de bal in één keer door. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Szympruch speelt de bal door. Jemioła met een sublieme pass. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. sabuzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Powałka heeft problemen om de bal te vangen. Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeviren speelt de bal door. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:6

24e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. Klungelig pakt sabuzi de bal. sabuzi speelt de bal door. Powałka rent richting de bal. Powałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:7

27e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Szympruch passt de bal zonder na te denken. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:8

32e minuut.
Cielecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özdeviren is nu in balbezit. Özdeviren passt de bal in één keer door. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:9

35e minuut.
Özdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeviren speelt de bal door. Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft de bal voor. sabuzi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jemioła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lewkowicz bokst de bal weg. Powałka maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:10

39e minuut.
Fierka kopt de bal weg. Özdeviren geeft de bal voor. Wyczułkowski kan de bal niet met de borst controleren. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Lewkowicz bokst de bal weg. sabuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 85%, klepacze 15%.
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:11

48e minuut.
Szympruch verovert de bal door een tackle van achteren. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. sabuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jemioła passt de bal in één keer door. sabuzi rent richting de bal. sabuzi passt de bal met de wreef. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:12

54e minuut.
Cielecki onderschept slim de pass. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Cielecki geeft een hoge lob. sabuzi rent richting de bal. sabuzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Özdeviren passt de bal in één keer door. Jemioła geeft een hoge lob. Powałka rent richting de bal. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jemioła passt de bal in één keer door. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi geeft een lange en hoge pass. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Lewkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Szympruch geeft de bal voor. Wyczułkowski is nu in balbezit. Powałka onderschept slim de pass. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
sabuzi kan de bal niet met de borst controleren. Jemioła rent richting de bal. Jemioła met een sublieme pass. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cielecki rent richting de bal. Cielecki speelt de bal door. Özdeviren probeert naar een medespeler te passen. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Powałka is nu in balbezit. sabuzi rent richting de bal. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Detmer is nu in balbezit. Detmer met een sublieme pass. Özdeviren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 78%, klepacze 22%.
K.S Górnik Wałbrzych - klepacze 0:12