Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Franz Beckenbauer Academy
taksa 442a Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Docabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Docabo speelt de bal door. San Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 1:0

8e minuut.
Tarnawski met een sublieme pass. Brzozowski is nu in balbezit. Stella rent richting de bal. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 2:0

17e minuut.
Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski geeft de bal voor. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski heeft problemen om de bal te vangen. Brzozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 3:0

18e minuut.
Birkmeyer passt de bal zonder na te denken. Svartzmann probeert naar een medespeler te passen. San Esteban probeert de bal aan de voet te houden. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński draait met de bal, schiet en ... Lacassagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cieszyński schiet op doel. Dachary heeft problemen om de bal te vangen. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski draait met de bal, schiet en ... Lacassagne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 4:0

34e minuut.
Klawikowski passt de bal zonder na te denken. San Esteban heeft problemen om de bal te vangen. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mojzesowicz kopt de bal weg. Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński passt de bal zonder na te denken. Cieszyński heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński schiet op doel. Lacassagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 5:0

40e minuut.
Jurzyc controleert de bal met de borst. Docabo met een sublieme pass. San Esteban is nu in balbezit. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 34%, Franz Beckenbauer Academy 66%.
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 5:0

48e minuut.
Klamczyński passt de bal zonder na te denken. Mojzesowicz met een sublieme pass. Tarnawski met een sublieme pass. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
San Esteban passt de bal in één keer door. Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński geeft een hoge lob. Daar is Cieszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński passt de bal met de wreef. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap. Dachary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 6:0

65e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Tomaz rent richting de bal. Klamczyński onderschept slim de pass. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cieszyński rent richting de bal. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann geeft een hoge lob. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz geeft een hoge lob. Lacassagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Stella verovert de bal door een tackle van achteren. Stella probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski heeft problemen om de bal te vangen. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klamczyński met een sublieme pass. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński passt de bal in één keer door. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grocholak met een harde bal richting middenveld. Brzozowski kopt de bal weg. Daar is Dachary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski draait met de bal, schiet en ... Lacassagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Svartzmann geeft de bal voor. Inworp. Klamczyński met de inworp. Cieszyński kan de bal niet met de borst controleren. Cieszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tarnawski passt de bal in één keer door. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski met een sublieme pass. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 25%, Franz Beckenbauer Academy 75%.
FC Umbertos - Franz Beckenbauer Academy 6:0