Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5848
klepacze Cresovia Siemiatycze
eksp2b Tactiek 666
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten excellent
solid Passen solid
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeviren probeert naar een medespeler te passen. Cielecki rent richting de bal. Cielecki geeft de bal voor. sabuzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 1:0

16e minuut.
Özdeviren passt de bal in één keer door. Szympruch rent richting de bal. Szympruch passt de bal met de wreef. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi draait met de bal, schiet en ... Würtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pabis probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Picheta probeert naar een medespeler te passen. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski schiet op doel. Tyczkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Tyczkała trapt de bal weg. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Valls geeft een hoge lob. Mađar rent richting de bal. Mađar geeft een hoge lob. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Jurecki onderschept slim de pass. Jurecki geeft een hoge lob. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özdeviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szympruch met een snel genomen vrije trap. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Würtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cielecki geeft de bal voor. Girardengo kan de bal niet met de borst controleren. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi schiet op doel. Würtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 2:0

27e minuut.
Daar is Zabielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdeviren is nu in balbezit. Met opzet legt Zabielski zijn tegenspeler op de grond. Zabielski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Powałka probeert naar een medespeler te passen. Cielecki geeft een hoge lob. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Würtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:0

30e minuut.
Ogrodnik geeft een hoge lob. Pabis is nu in balbezit. Pabis passt de bal met de wreef. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Tyczkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft de bal voor. Mola heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:1

41e minuut.
Daar is Valls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka is nu in balbezit. Met opzet legt Valls zijn tegenspeler op de grond. Powałka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Powałka met een sublieme pass. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Tyczkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabielski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Suszczyk ... Strafschop! Suszczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zabielski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Picheta neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 44%, Cresovia Siemiatycze 56%.
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:1

55e minuut.
Powałka passt de bal met de wreef. Daar is Valls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ... Würtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Picheta speelt de bal door. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mađar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mađar geeft een lange en hoge pass. Nouwen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Picheta verovert de bal door een tackle van achteren. Picheta geeft een lange en hoge pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel. Tyczkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:2

69e minuut.
Daar is Jemioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picheta rent richting de bal. Picheta passt de bal in één keer door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Özdeviren met een sublieme pass. sabuzi is nu in balbezit. sabuzi met een sublieme pass. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jemioła is nu in balbezit. Jemioła passt de bal in één keer door. sabuzi rent richting de bal. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cielecki geeft een hoge lob. Girardengo is nu in balbezit. Girardengo geeft de bal voor. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ogrodnik probeert de bal aan de voet te houden. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski passt de bal zonder na te denken. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:3

88e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola geeft de bal voor. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Tyczkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 47%, Cresovia Siemiatycze 53%.
klepacze - Cresovia Siemiatycze 3:4