Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guabineros FC Ile Ife
LadeFifa Tactiek Füh Ver 4.3.3
56% Balbezit 44%
7% Spel op eigen helft 93%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio speelt de bal door. Ricaurte kan de bal niet met de borst controleren. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Perron met een sublieme pass. Pasca is nu in balbezit. Pasca geeft de bal voor. Bosanac rent richting de bal. Bosanac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Ile Ife 1:0

13e minuut.
Bá Lộc heeft problemen om de bal te vangen. Bá Lộc passt de bal met de wreef. Grajkowski probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Pasca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulea probeert naar een medespeler te passen. Pasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Ile Ife 2:0

24e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigott trapt de bal weg. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Perron rent richting de bal. Perron geeft een hoge lob. Bosanac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Osorio met een harde bal richting middenveld. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski passt de bal zonder na te denken. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Perron geeft een lange en hoge pass. Dulea met een sublieme pass. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Grajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grajkowski speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigott trapt de bal weg. Kołos heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pasca speelt de bal door. Daar is Kołos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 7%, Ile Ife 93%.
Guabineros FC - Ile Ife 2:0

46e minuut.
Poniedziałek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Lindström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindström met een sublieme pass. Bazluk met een sublieme pass. Perron geeft een lange en hoge pass. Dawidowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Békés probeert de bal aan de voet te houden. Perron is nu in balbezit. Perron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pasca is nu in balbezit. Perron onderschept slim de pass. Perron probeert naar een medespeler te passen. Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ricaurte probeert de bal aan de voet te houden. Perron rent richting de bal. Perron passt de bal zonder na te denken. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Ile Ife 3:0

67e minuut.
Ricaurte speelt de bal door. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Ile Ife 4:0

70e minuut.
Ricaurte geeft een lange en hoge pass. Valvo is nu in balbezit. Valvo speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grajkowski met een snelle inworp. Dawidowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Osorio ... Strafschop! Directe rode kaart, Osorio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osorio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dawidowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosanac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 7%, Ile Ife 93%.
Guabineros FC - Ile Ife 4:0