Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Ile Ife
santi1 Tactiek NUTRICHICHA
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.7 gemiddelde waardering 52.6
weak Schieten excellent
poor Passen very good
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini passt de bal in één keer door. Faragó rent richting de bal. Faragó draait met de bal, schiet en ... Quintana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stănescu neemt de hoekschop. Bigott kopt de bal weg. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó verovert de bal door een tackle van achteren. Faragó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:1

14e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Faragó kopt de bal weg. Stănescu is nu in balbezit. Bigott rent richting de bal. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Rosales geeft een hoge lob. Faragó rent richting de bal. Faragó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:2

20e minuut.
Bigott onderschept slim de pass. Bigott geeft de bal voor. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:3

21e minuut.
Talavera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isnardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faragó. Faragó krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lajtai met een sublieme pass. Gómez geeft een hoge lob. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faragó is nu in balbezit. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:4

26e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó verovert de bal door een tackle van achteren. Faragó passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bigott de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:5

26e minuut.
Córdova komt het veld opgelopen.

30e minuut.
García geeft de bal voor. Inworp. Talavera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faragó rent richting de bal. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Talavera kopt de bal weg. Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Bermúdez de bal. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott rent richting de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ... Oropeza probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Reyes speelt de bal door. Talavera is nu in balbezit. Talavera geeft de bal voor. Bigott rent richting de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:6

40e minuut.
Stănescu geeft een hoge lob. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faragó rent richting de bal. Faragó haalt uit met een fantastische trap. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:7

42e minuut.
Bigott draait met de bal, schiet en ... Reyes met een sublieme pass. Gómez met een sublieme pass. Talavera rent richting de bal. Talavera geeft de bal voor. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 86%, Ile Ife 14%.
Chamos F.C - Ile Ife 0:7

46e minuut.
Pardo komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Peijnenburg is nu in balbezit. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera passt de bal met de wreef. Faragó rent richting de bal. Faragó haalt uit met een fantastische trap. Paal! Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Faragó is nu in balbezit. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Reyes met een harde bal richting middenveld. Peijnenburg kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:8

55e minuut.
Daar is Oropeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu passt de bal in één keer door. Daar is Talavera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:9

62e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft een hoge lob. Gómez kopt de bal weg. Faragó rent richting de bal. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:10

65e minuut.
Rosales probeert naar een medespeler te passen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera passt de bal met de wreef. Faragó is nu in balbezit. Faragó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Faragó is nu in balbezit. Faragó haalt uit met een fantastische trap. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:11

68e minuut.
Klungelig pakt Talavera de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera rent richting de bal. Daar is Talavera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera geeft de bal voor. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rosales probeert naar een medespeler te passen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera met een sublieme pass. Faragó is nu in balbezit. Faragó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:12

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talavera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faragó geeft een lange en hoge pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een hoge lob. Faragó rent richting de bal. Faragó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:13

77e minuut.
Oropeza onderschept slim de pass. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Delgado rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Quintana is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor. Osorio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:14

84e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Talavera rent richting de bal. Talavera geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:15

88e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal in één keer door. Faragó is nu in balbezit. Faragó schiet op doel. Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Ile Ife 0:16

90e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez begaat een overtreding. Osorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez met een snel genomen vrije trap. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 81%, Ile Ife 19%.
Chamos F.C - Ile Ife 0:16