Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Guabineros FC
Estutac Tactiek LadeFifa
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 47.1
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Brzozowski passt de bal met de wreef. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een hoge lob. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Villarán rent richting de bal. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Villarán geeft de bal voor. Mendes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bazluk neemt vlug de vrije trap. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bazluk krijgt een gele kaart. Villanueva raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarán met een snel genomen vrije trap. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Kollmann bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Dawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokody is nu in balbezit. Tokody passt de bal met de wreef. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 42%, Guabineros FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes de Merida FC - Guabineros FC 0:0

46e minuut.
Poniedziałek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Galván passt de bal zonder na te denken. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft de bal voor. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Creţescu komt het veld opgelopen. de Kruyk komt het veld opgelopen. Creţescu met een snelle inworp. Echeto geeft een lange en hoge pass. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. Poniedziałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Guabineros FC 1:0

73e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Creţescu de bal. Creţescu speelt de bal door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Echeto kopt de bal weg. Mendes probeert de bal met de borst te controleren. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Guabineros FC 2:0

76e minuut.
Lindström geeft een hoge lob. Buitenspel voor Bosanac. Goede buitenspelval van de verdediging. Echeto neemt vlug de vrije trap. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bazluk probeert naar een medespeler te passen. Creţescu is nu in balbezit. Creţescu passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Valvo is nu in balbezit. Mendes onderschept slim de pass. Villarán met een sublieme pass. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brzozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perron geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Creţescu is nu in balbezit. Creţescu passt de bal met de wreef. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Guabineros FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 35%, Guabineros FC 65%.
Estudiantes de Merida FC - Guabineros FC 3:0