Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC Atletico Zulia
N-442DefRgtBack Tactiek korn3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 35.3
solide Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Solano speelt de bal door. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Corvalán kopt de bal weg. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić geeft een hoge lob. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cikatić geeft een hoge lob. Saldivia maakt een snoekduik en kopt de bal. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Atletico Zulia 1:0

29e minuut.
Cikatić rent richting de bal. Cikatić speelt de bal door. Daar is Saldivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

31e minuut.
Suliński is nu in balbezit. Suliński geeft een hoge lob. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia schiet op doel. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Atletico Zulia 2:0

37e minuut.
Baiano speelt de bal door. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić speelt de bal door. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Obregón geeft de bal voor. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías draait met de bal, schiet en ... Heyer bokst de bal weg.

44e minuut.
Palmezano rent richting de bal. Palmezano met een sublieme pass. Suliński geeft een lange en hoge pass. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 27%, Atletico Zulia 73%.
Paisanos FC - Atletico Zulia 2:0

52e minuut.
Pillon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szymaniak de bal onder controle te krijgen. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Urbaneja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić passt de bal in één keer door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Obregón geeft een lange en hoge pass. Cikatić rent richting de bal. Cikatić met een sublieme pass. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cumana geeft een hoge lob. Cikatić rent richting de bal. Cikatić passt de bal in één keer door. Corvalán rent richting de bal. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Atletico Zulia 3:0

75e minuut.
Carrasquel speelt de bal door. Urbaneja probeert de bal aan de voet te houden. Corvalán rent richting de bal. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 37%, Atletico Zulia 63%.
Paisanos FC - Atletico Zulia 3:0