Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Atletico Zulia
santi1 Tactiek korn3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
26.6 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Isnardi geeft een hoge lob. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa kan de bal niet met de borst controleren. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Atletico Zulia 1:0

9e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Bottini begaat een overtreding. Makoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Orsini met een snel genomen vrije trap. Mosca is nu in balbezit. Mosca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een lange en hoge pass. Oropeza probeert de bal aan de voet te houden. Solano rent richting de bal. Solano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bottini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oropeza met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi met een sublieme pass. Mosca is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Atletico Zulia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 61%, Atletico Zulia 39%.
Chamos F.C - Atletico Zulia 2:0

86e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft de bal voor. Márquez bokst de bal weg.

88e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Mathías is nu in balbezit. Mathías geeft een lange en hoge pass. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Barreto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 65%, Atletico Zulia 35%.
Chamos F.C - Atletico Zulia 2:0