Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Chucuto FC
Estutac Tactiek 433Mod
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
59.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Tokody kan de bal niet met de borst controleren. Tokody geeft een hoge lob. Viala probeert de bal met de borst te controleren. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 1:0

12e minuut.
Gama probeert de bal met de borst te controleren. Guerra is nu in balbezit. Guerra speelt de bal door. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Piero bokst de bal weg.

20e minuut.
Galván controleert de bal met de borst. Baena is nu in balbezit. Galván rent richting de bal. Baena onderschept slim de pass. Baena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inciarte speelt de bal door. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel begaat een overtreding. Vizquel krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Vizquel met een snelle inworp. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft een lange en hoge pass. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. Núñez bokst de bal weg.

37e minuut.
Viala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vizquel met de inworp. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Añor speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 43%, Chucuto FC 57%.
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkerol komt het veld opgelopen. Rausis komt het veld opgelopen. Frąckowiak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann met een sublieme pass. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra met een sublieme pass. İlkerol geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rausis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokody verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Galván de bal. Del Piero met een sublieme pass. Villanueva kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baumann heeft problemen om de bal te vangen. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 2:0

71e minuut.
Veldman geeft een hoge lob. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villanueva moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villanueva kan niet meer verder spelen. de Kruyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tokody geeft een hoge lob. Mendes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Damian neemt vlug de vrije trap. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Piero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 2:1

75e minuut.
Palacios passt de bal zonder na te denken. Thành Khiêm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerra. Guerra krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Frąckowiak controleert de bal met de borst. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Del Piero bokst de bal weg. de Kruyk kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Damian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damian krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Baumann met een sublieme pass. Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak geeft een lange en hoge pass. Rausis rent richting de bal. Rausis haalt uit met een fantastische trap. Del Piero bokst de bal weg.

90e minuut.
de Kruyk kopt de bal weg. Damian is nu in balbezit. Damian passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 61%, Chucuto FC 39%.
Estudiantes de Merida FC - Chucuto FC 2:1